Bazooka USA Ganti Bazooka NZ

Salam,

Hari ini admin nak update tentang Bazooka NZ yang memberikan banyak complaint dari “orang bujang” yang mahu membesarkan zakar. Mungkin kerana pernah makan vimax tiruan yang tidak berkesan lantas “mindset” mereka menyatakan vimax tidak berkesan dan kemudian mahu mencuba bazooka new zealand. Akan tetapi admin menghadapi kesukaran untuk mendapatkan testimoni bazooka dari para pembeli. Lebih banyak Negetif Feedback yang admin terima.

Antaranya Feedback pengguna Bazooka New Zealand

  • Lambat berkesan
  • Botol ke 3 baru mula membesar

Apabila di tanya status berkahwin, 100% yang memberi jawapan diatas adalah Orang Bujang/Duda yang tidak gunakan langsung “zakar” mereka. Maksud admin, tidak gunakan untuk sex.

Akan tetapi sebanyak 100% juga jawapan positif yang diterima oleh pelanggan yang sudah berkahwin menyatakan bazooka new zealand adalah

  • Dalam 3 hari makan, zakar jadi lebih sensitif.. kalau baru kawin orang cakap “pantang sentuh” dan “tak kering bulu”
  • Libido iaitu keinginan sex jadi bertambah
  • Tahan lama atau lambat pancut di perolehi dalam 7 hari
  • Dalam 7 hari, zakar akan menegang dan jadi besar lebih besar dari biasa
  • Dalam minggu kedua, zakar akan mulai membesar dan kepala lebih kembang
  • Berbagai lagi cerita best tentangnya bagi orang yang dah kawin.

+++++

Tiada Lagi Bazooka New Zealand

+++++

Itu yang menyedihkan bagi mereka yang bercadang untuk ambil bazooka new zealand. Ini kerana supplier telah berhenti mengambil stok new zealand. Menurut mereka ia tidak berfungsi pada semua jenis pengguna. Jadi mereka telah gantikan dengan stok Bazooka USA.

Bazooka USA

Bazooka USA

Ciri Original Bazooka USA Berbeza Dari Bazooka NZ.

USA – Kapsul Merah Putih, Botol Putih, Jumlah Kapsul 60 Biji

NZ – Kapsul Biru Putih, Botol Biru, Penutup Hitam, Jumlah Kapsul 60 Biji (Tidak Diedarkan Lagi)

+++++

Awas Bazooka Tiruan : Kandung Bazooka Tiruan Biasanya HANYA 30 Biji dan botolnya menggunakan botol putih serupa seperti dibawah. Lihat Gambar Dibawah Untuk Bazooka Tiruan.

Bazooka Tiruan

Bazooka Tiruan

Bazooka original, kandungannya adalah berwarna coklat kerana ianya campuran herba seperti ginseng dan tongkat ali. Tetapi gambar diatas merupakan serbuk putih (dipercayai dadah steroid) yang menjadikan pemakannya mendapat tahan lama tidak berhenti-henti.

Didalam Malaysia sememangnya, bagi produk ori kena ada “Hologram”. Tetapi itu hanya produk yang melalui KKM sahaja. Bazooka tidak mempunyai KKM kerana syarikat pengimport bukanlah berlatarbelakang syarikat “Farmasi” dan mereka tidak melalui KKM. Jadi mana mungkin bazooka boleh ada hologram 🙂 betul tak?

+++++

Bazooka USA Pengganti Bazooka NZ? Power Ker?

+++++

Ini yang sering menjadi, tanda tanya. Admin sebenarnya cukup “malas nak bagi testi” dari produk baru sebab dah biasa makan vimax dan dah dapat saiz idaman. Tapi baru-baru ni lepas nz dihentikan, supplier gantikan yang USA dan satu lagi produk baru terpaksa juga admin stop vimax 2 minggu. Dan mulai makan produk baru tu. Lepas 2 minggu admin berhenti, kemudian cuba pula bazooka usa.

Agak kuat juga herba bazooka usa ni, admin sendiri perasan waktu makan bazooka, lain macam selera di katil. Memang tak kering bulu, meminjam kata ayah mertua di kampung 😉

Admin dapati kesan makan 2 biji bazooka boleh beri tahan lama serta merta. Lepas dengar ceramah ustaz uai yang katanya 85% lelaki di Malaysia “CUMA” puaskan isteri (berjimak) selama 5 minit ke 7 minit sahaja. Sedangkan, mengikut kajian mendapati wanita memerlukan 15-20 minit masa dayungan. Ada lelaki kata “sakit pinggang den kalau 20 minit”; tapi untuk kebaikan rumah tangga tuan-tuan apa salahnya. BETUL TAK.

Lagipun rata-rata kita cuma ada 1 rumah tangga saja. Jadi buatlah yang terbaik untuk kekalkannya..

2 Biji sekali makan tu admin rasa terlalu kuat sebab admin baru lepas detoxkan usus. Jadi pengambilan apa produk kesihatan pun akan jadikan kesannya sangat cepat. Admin pening sedikit jika ambil 2 biji, kena pastikan pengambilan air masak/mineral cukup sebab herba-herba bazooka yang ada 15 jenis tu memang agak kuat.

Dahulu ambil bazooka nz, tidak sekuat ini rasanya. Jadi admin ambil 1 kapsul sahaja setiap pagi.

+++++

Cara Makan Bazooka USA

+++++

  • Makan 2 Biji
  • Minum dengan air masak atau jus
  • 10 minit sebelum sarapan pagi
  • Konsistan waktu yang sama setiap hari
  • Boleh juga makan sebiji pagi dan sebiji sebelum makan malam

+++++

Berminat Beli Bazooka USA?

+++++

  • Kita COD (Cash On Delivery) Ke Area Seluruh KL dan PJ Area.
  • Masa COD 10 Pagi hingga 10 Mlm
  • Sila maklumkan sehari awal atau 3 jam awal

Untuk Belian Secara Online

Whatsapp 011-3333 3207 Azham Bazooka Ori – Untuk apa-apa pertanyaan

+++++

Hasil Makan Bazooka USA

+++++

Admin ambil bukan untuk besarkan zakar, sebab admin “Test Drive” je bazooka usa ni selama 2 miggu. Jadi apa yang boleh admin cerita, bazooka lebih untuk orang yang dah kawin sebab dia akan guna zakar setiap hari. Dengan cara ni zakar akan membesar. Untuk testimoni ia akan menyusul seketika nanti. Ada ramai telah feedback tentang bazooka.

 

 

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp

Formula Terbaru : Besarkan Dan Panjangkan Zakar