Gambir Gold Un-box Review

Salam,

Harini admin nak update tentang sebuah produk baru ia diberi nama Gambir Gold. Pada yang tidak tahu ciri-ciri gambir boleh semak dibawah.

  1. Gambir Sarawak boleh ditemui hanya di Sarawak dari getah pokok gambir.
  2. Di Sarawak digunakan bagi ubat bius kerana setelah disapukan pada telinga (semasa bertindik), disapu pada kemaluan budak lelaki yang berkhatan.
  3. Juga digunakan sebagai pelega sakit gigi.
  4. Keberkesanannya diakui  bagi tujuan tahan lama. Dan populariti gambir semakin dikenali seluruh dunia.

Cara menggunakan gambir biasanya adalah dengan membuat sedikit cubitan, dibasahkan dengan air dan di sapu pada kawasan kepala zakar dan urat pari. Ada sesetengah orang juga menyapu pada keseluruhan zakar.

Biasanya anda perlu cairkan gambir sekitar 2-3 minit sebelum di sapu pada kepala zakar. Selepas 10 minit anda perlu bilas pada zakar. Kesan menggunakan gambir adalah seperti berikut.

  1. Zakar menjadi panas dan pijau, jika tidak dibasuh bersih. Isteri juga akan rasa pijau dan tidak selesa.
  2. Zakar menjadi kebas, bila dibasuh.. zakar akan tetap kebas sehingga 1 jam.

Jika dilihat, ianya satu penyelesai masalah. Namun anda juga mungkin juga hadapi masalah berikut:

  1. Susah nak dapatkan bekalan gambir
  2. Kena standby banyak paket untuk pakai sebulan
  3. Lambat nak cairkan dan nak sapu

Kerana ada beberapa masalah berikut, maka Gambir Gold muncul. Ianya hilangkan semua masalah diatas dan bantu kaum adam mendapat waktu bersama dengan lebih berkualiti.

 

Gambir-Gold

Berikut Adalah Testimoni Gambir Gold

“Maklumbalas saya mengenai produk Gambir Gold Spray memang terbaik dan membantu saya untuk tahan lebih lama dan mmg puas!!…” – Eddy- Kuantan

“Bro.. OK, proceed untuk projek kita seterusnya untuk pasarkan produk Gambir Gold Spray ni.. Tadi ada 5 org customer sy bagi respons yang mantop …” – Nain, Agent Dropship

“Bro ini botol yang ke-3 saya dah membeli produk Gambir Gold Spray ini dari bro. Sepanjang 2 bulan lebih ni, saya dan isteri memang bertarung kaw2 ooo” – Prof, Damansara

“Produk Gambir Gold Spray ini memang sangat berbeza dengan Ubat Tahan Lama yang lain yang pernah saya gunakan. Thanks Tuan sbb WhatsApp saya bagi produk paling terbaik ini minggu lepas untuk saya test drive..” – Ejai, Machang, Kelantan

“Sy suka produk Gambir Gold Spray, sebab ianya mmg senang dipakai, tidak berminyak dan kesannya bertahan lama. Untuk pengetahuan tuan, sy mmg sukakan produk tahan lama yg dalam bentuk spray ini kerana ianya ringkas dan mudah digunakan. Lagi satu.. packingnya sangat menarik.. amat sesuai untuk buat hadiah kasi kat member kawin…” – Zam, KL

“Sy pulak nak kasi testimony, mmg terbaik dan mudah pakailaa. Cara sy guna, semasa sy ringan2 dengan suami. Sy ambil Gambir Gold Spray dan sy spray di kepala zakar suami dalam 2 ke 3 semburan kemudian ratakan dan biarkan dia kering. Lepak2 jap sambil sembang. Selepas 10 minit mcm tu, suami pegi basuh dan kemudian barulah kami memulakan “aksi” kami. Sy amat puashati dan benar-benar puas. sy boleh klimaks berkali-kali dan suami masih OK. Berpeluh-peluh sy sampai esok tk larat bgn pegi keje TERBAIK.” – Siti Diana, Machang,

Kandungan Gambir Gold Adalah Air Suling Dan Gambir. Itu sahaja. Sewaktu admin cuba spray pada tangan seperti review openbox gambir gold diatas. Rasanya sejuk.. lepas beberapa saat permukaan belakang tangan menjadi kebas. Kemudian belah malam, cuba sendiri pada kepala zakar dan urat pari hingga ke panggal, bahagian bawah zakar sahaja. Admin diberitahu, lebih lama tunggu, lebih baik. Admin tunggu 20 minit sebelum basuh.

Hasilnya memang lama.. penat pinggang berenti cuba style lain pula. Orang rumah senyum sampai telinga tanda puas. Sejam lebih baru pancut!!

Berminat Beli Gambir Gold?

Belian secara COD (KL, PJ, Damansara, Cheras) Atau Belian Secara Bank In, Kami Hantar Dengan Pos Laju.

Whatsapp : 011-3333 3207 Azham Untuk Membeli.

Harga Gambir Gold RM190Promosi RM150 Sahaja. Kos Pos Laju Kami Tanggung!

Leave a Reply