Promosi Vimax Murah Dan Video Cara Urut Zakar 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua Pelanggan Blog Vimax Malaysia

Harini admin nak update tentang “Promosi Vimax Murah” bagi tahun 2016. Promosi vimax murah ini adalah sempena Ulang Tahun Blog Vimax Malaysia yang ke 5.

Seperti yang diketahui, vimax memang dah terkenal dalam membantu jutaan lelaki diseluruh dunia yang tidak berpuas hati dengan saiz zakar masing-masing.

Terimalah Dahulu Masalah Anda Iaitu Zakar Anda Tak Cukup Besar, Bila anda FAHAM Anda Bermasalah & Perlukan BANTUAN, Barulah Anda TAHU BAGAIMANA NAK SELESAIKANNY? 😉

Insyaallah, Dengan IZIN ALLAH, Formula Vimax Malaysia Intensive Growth Mampu Selesaikan Masalah Anda.

Baiklah, Apa FORMULA HANDALAN Kami?

Jawapan : Tiada yang terlalu rumit untuk dilakukan dalam mendapat penambahan purata 1.5cm hingga 2cm dalam sebulan.

Formula Vimax Malaysia 1 : Kami sarankan anda untuk urut dahulu zakar anda dengan “MINYAK LINTAH” sebelum makan Vimax. Kami cadangkan penggunaan Minyak Lintah Gunung Tok Ayah yang sangat berkesan dalam “Membaiki, Membetulkan Urat, Mengembangkan dan Menebalkan Urat Zakar”.

Tujuan melakukan urutan ini ada penting untuk tahu bagaimana vimax berfungsi. Vimax berfungsi dalam pembesaran zakar anda dengan cara “melebarkan dan menebalkan urat”. Dimana urat yang terlibat bukan hanya pada zakar semata-mata. Vimax akan lebarkan urat pada kaki juga.

Formula kami adalah GABUNGAN kaedah TRADISIONAL dan MODEN. Adalah Penting untuk memahami bagaimana zakar anda boleh membesar. Kerana ada pendapat doktor yang zakar “tak boleh” membesar. Akan tetapi kami BUKTIKAN yang zakar memang boleh dibesar dan dipanjangkan.

cara-urut-zakar-tradisional

Gambar diatas, menunjukkan bahagian-bahagian yang perlu anda urut. Ringkasannya selain urut pada zakar, dua lubang cincin dan urut dari dubur ke bawah buah zakar dengan 3 jari adalah bagi merangsang 3 urat yang ada disitu. Dalam perubatan traditional, urutan 3 jari bermakna anda urut 3 urat yang bersambung dari kaki kiri dan kanan hingga ke bawah “tapak zakar“.

Urat Kiri Untuk Besarkan Zakar, Urat Kanan Untuk Panjangkan Zakar dan Urat Tengah Untuk Tahan Lama.

Ini adalah tujuan kita mengurut zakar. Untuk aktifkan 3 urat ini. Jika anda pergi pada tukang urut batin, biasanya memang tukang urut batin kl berhampiran anda akan ajar cara urutan ini dan sebabnya. Kami juga suggest cara ini, ia mungkin nampak “rumit” bagi sesetengah orang. Biasanya urutan ini dilakukan tidak lebih 15 minit

Tips Pasangan Berkahwin: Anda boleh minta isteri tolong urut untuk menambah “intim” dan “berusaha bersama” dalam mendapatkan zakar idaman.

Kekurangan & Kelebihan Formula Vimax Malaysia Intensive Growth

Kami akui dalam Formula Vimax Malaysia Intensive Growth masih mempunyai “kekurangan” namun kaedah ini adalah yang terbaik hasil dari pemerhatian dan “trial and error” dari teknik yang pelbagai. Namun dalam teknik ini, anda boleh “Fokus” tentang apa yang ingin dicapai dahulu.

Kami biasa tanya pelanggan, yang mana keutamaan awak? Nak besar dulu ke nak panjang dulu?

Biasanya kami memang akan terangkan kedua-dua kaedah kerana untuk dapat panjang, caranya berlawanan dengan cara untuk dapat besar. Oleh itu kami biasanya “tekankan” sekali lagi kerana jawapan yang biasa diterima adalah “Nak dua-dua bang” 🙂

Saya akui, sebagai pelanggan, anda mahu mendapatkan besar dan panjang sekaligus dan kalau boleh dengan makan sebotol vimax sahaja dah cukup. Namun saranan saya adalah dengan pengambilan sekurang-kurangnya 3 botol vimax. Ini kerana penerimaan badan setiap orang adalah berbeza. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

Jaminan dari Vimax sendiri menyatakan, zakar akan mula membesar pada botol ke dua. Ini merupakan statement “Safe” mereka. Dan dalam blog vimax malaysia, memang bagi orang yang selalu makan produk kesihatan dan banyak minum air biasanya mereka dapat kesan vimax seawal 2 ke 3 minggu. Sewaktu zakar kendur, mereka melihat saiz zakar sedikit besar.

Bagi yang makan apa produk kesihatan tetapi sering tidak berkesan, saya saran anda dapatkan khidmat urut batin. Urut batin ni bukan urut pada kawasan zakar saja. Ramai orang terkeliru. Sebenarnya urut batin ni adalah urut satu badan dan juga kawasan zakar. Manakala ada tukang urut biasa, mereka boleh urut satu badan juga tetapi tidak menyentuh kawasan zakar, itu urut satu badan. Basic urutan sama, cuma bagi urutan batin, tukang urut akan tekankan bahagian-bahagian kesihatan batin lelaki lebih lagi dari tukang urut biasa.

Kekurangan yang kami lihat adalah untuk dapat panjang, tekniknya berlawanan dengan cara nak dapat zakar besar. Selain itu bagi sesetengah orang, urutan adalah menyusahkan.

Jika Anda Dah Terima Diri Yang Anda Ada Masalah Dan Perlu Penyelesaian, Anda Perlu Terima Pula Yang Urutan Walaupun Leceh Bagi Sesetengah Orang, Tetapi Kelebihannya MAMPU Mempercepatkan Tindak Balas.

Anda perlu ambil positif (terima) tentang minyak lintah yang berbau. Ianya akan banyak membantu anda untuk mendapatkan apa yang ingin dicapai. Jika anda ada banyak complaint dan disiplin yang rasanya terlalu sukar untuk diikuti, saya percaya anda tidak akan dapat memanfaatkan ilmu yang kami turunkan disini.

Kerana masalah Tidak Dapat Terima BUKAN MASALAH SESIAPA, TAPI MASALAH ANDA! Penerimaan ANDA!

Contoh: Saya Tak Suka Makan Timun, Adakah Itu Masalah Dengan Penjual Nasi Lemak? Fikir2kan!

Baik didalam cubaan anda ingin membesarkan zakar kita suggest untuk urut dahulu 3 hari. Tapi disebabkan ramai yang biasanya tidak sabar setelah menerima botol pertama mereka, maka biasanya mereka urut zakar sekali saja. Itu tidak mengapa, anda boleh teruskan urutan pada malam kedua dan ketiga.  Ini adalah aktiviti biasa bagi melancarkan peredaran darah pada zakar. Sekarang kita masuk kepada teknik panjangkan zakar pula.

Masalah 1: Formula Untuk Zakar Pendek

Bagi lelaki yang mempunyai saiz zakar yang besar tetapi pendek. Cara 1 ini boleh diguna untuk panjangkan zakar. Namun bagi yang sememangnya nak dua-dua iaitu besar dan panjang, anda kena mulai dengan teknik panjangkan dahulu.

Teknik Panjangkan GUNA 1 botol Vimax dan Sebotol Minyak Lintah Gunung Tok Ayah Untuk Dapatkan 1.5cm – 2cm Panjang.

  1. Anda perlu mulakan dengan step pertama iaitu urut zakar dan kawasan terlibat seperti kawasan 3 segi. Urutan dari dubur ke bawah buah zakar.
  2. Makan vimax setiap hari, ia akan bina isi dan padatkan zakar sebelum membesar
  3. Urut Zakar dengan Minyak Lintah Gunung Tok Ayah. Ulang urutan ini pada hari ke 7, 14, 21. Iaitu sekali seminggu. Zakar akan jadi padat dan besar. Minyak lintah akan kembangkan isi dalam zakar yang padat.
  4. Urut pada malam hari saja, dan tak perlu basuh. Ia akan menyerap kedalam zakar dan sentiasa bekerja mengembangkan isi zakar.
  5. Melalui cara ini, anda boleh dapat 3mm setiap minggu. Zakar juga akan jadi besar. Kita akan panjangkan isi zakar yang menggemuk dengan urutan Jelqing dibawah.
  6. Pada hari ke 22 hingga 30, anda akan teruskan makan vimax, tetapi kali ini anda perlu urut jelqing setiap hari sehingga vimax anda habis. Bila diukur, biasanya anda boleh dapat sehingga 1 inci setiap bulan.

Video Jelqing – Cara Urut Zakar Supaya Panjang

 

Video diatas merupakan “Video Urutan Jelqing” yang boleh anda follow untuk panjangkan zakar.

Masalah 2: Formula Besarkankan Zakar

Dalam kaedah besarkan zakar, ianya lebih mudah dilakukan. Anda masih memerlukan sebotol vimax dan minyak lintah gunung tok ayah.

  1. Anda perlu mulakan dengan step pertama iaitu urut zakar dan kawasan terlibat seperti kawasan 3 segi. Urutan dari dubur ke bawah buah zakar.
  2. Makan vimax setiap hari, ia akan bina isi dan padatkan zakar sebelum membesar
  3. Urut Zakar dengan Minyak Lintah Gunung Tok Ayah. Ulang urutan ini pada hari ke 7, 14, 21 dan 28. Iaitu sekali seminggu. Zakar akan jadi padat dan besar. Minyak lintah akan kembangkan isi dalam zakar yang padat.
  4. Urut pada malam hari saja, dan tak perlu basuh. Ia akan menyerap kedalam zakar dan sentiasa bekerja mengembangkan isi zakar.

Kaedah besarkan ini lebih sesuai diamalkan bagi yang ingin besarkan zakar saja. Jika anda lihat pada “logik akal” bila anda bercadang dapatkan besar dahulu. Akan terjadi masalah iaitu, zakar yang sudah besar, bila bulan kedua anda buat untuk panjang. Isi zakar akan melurut kedepan menjadikan ianya panjang. Dan zakar yang menggemuk pada botol pertama semuanya akan ikut memanjang dan zakar jadi kurus semula.

Jadi adalah penting untuk buat bagi panjang dulu. Jika panjang belum mencukupi pastikan untuk botol seterusnya diulang teknik sama untuk panjangkan. Dan pada 10 hari terakhir barulah diurut hari-hari. Sehingga dah capai panjang yang diingini baru anda mulakan botol baru untuk dapat besar pula. Cara ini panjang anda dapat, besar pun anda dapat.

Baiklah, saya telah pun berkongsi dengan anda Formula Vimax Malaysia kami. Berikut adalah summery bagi formula ini.

  • Perkara wajib adalah urut zakar 3 hari pertama
  • Buat untuk dapat panjang dulu dengan urut sekali setiap minggu selama 3 minggu. 10 hari terakhir urut hari-hari.
  • Jangan berhenti guna teknik ini selagi panjang yang anda idamkan belum tercapai. Sambung teknik yang sama pada bulan kedua.
  • Untuk dapat zakar besar, hanya perlu makan vimax dan urut zakar sekali setiap 7 hari sehingga vimax habis.

Dibawah ini adalah bukti semasa yang menunjukkan kesemua pelanggan sebelum ini, membayar RM280 bagi belian sebotol vimax.

Klik Untuk Besarkan

Click untuk besarkan

resit3

Ok ini adalah bukti pembelian vimax dari blog ini. Kami memang menjual Vimax pada harga RM280 sebotol. Dibawah pula adalah bukti penerimaan barang oleh para pelanggan kami.

Bukti Penerimaan Belian Pelanggan

20151002175146

parcel1

Anda dah lihat bukti-bukti pembelian dari para pelanggan. Sekarang kita lihat pula Testimoni Vimax pula.

Testimoni Keberkesanan Vimax

Kesan Vimax

 

tenstimoni-vimax-Screenshot_2014-12-18-03-30-36

ec4uiGi5

Testimoni Vimax

Trusted Vimax Seller

Baiklah, anda telahpun lihat testimoni vimax dan pelbagai bukti penerimaan oleh para pengguna kami. Dibawah ini merupakan harga vimax dalam promosi ulang tahun ke 5 kami. Perlu diingatkan bahawasanya, kami hanya mengedarkan vimax original seperti gambar dibawah. 

Vimax+Izon+Original

 

Anda Rasa Saranan, Tips Dan Promosi Kami Ini Dapat Beri Perubahan Untuk Kehidupan Rumah Tangga Anda?

Jika YA Jawapannya.. Anda wajib ambil Promosi Vimax Murah ini kerana promosi ini..

Baik, Jika anda dah TERIMA yang Anda ADA MASALAH Dan Perlukan Bantuan. Anda Dah Lihat Masalah Anda Sebenarnya Boleh Diselesaikan.. Dan Paling Penting, Anda Tidak Sendirian. Kami Di Blog Vimax Malysia Sentiasa Akan Sediakan Support Berterusan.

Baiklah tanpa buang masa lagi, harga promo kami adalah seperti berikut…

 

harga-vimax-canada-izon

Dalam Promo Vimax Murah Ini Juga kami akan beri HADIAH, Minyak Lintah Gunung Tok Ayah yang bernilai RM80 SECARA PERCUMA Bila Anda Beli 2 Botol Vimax Keatas.

+++++

Cara Beli Vimax

+++++

Jika anda ada sebarang pertanyaan, Anda boleh Whatsapp “PROMO VIMAX” Ke 011-3333 3207 Azham

(Touch No Telefon Ini Sekali Bagi Mobile User)

+++++

Belian Vimax Secara COD – Cash On Delivery @ By Hand

Whatsapp Kod Belian “Promo COD Vimax” – Tanpa kod belian ini, staf saya akan beri anda harga normal iaitu RM280 sebotol. Jadi pastikan anda guna KOD yang betul semasa membeli.

Kami COD Vimax ke Seluruh KL, PJ, TTDI, Damansara, Sg Besi, Ampang, Gombak Selayang, Sentul, Sunway, Cheras Dan Seluruh Kawasan Berdekatan. Anda juga boleh datang ke lokasi kami di Setiawangsa KL. Kita Boleh COD di Area Giant Setiawangsa.

PS: COD ke lokasi anda, kami caj RM10 kos COD.

Sekarang FREE COD!

+++++

Namun jika anda tiada sebarang persoalan lagi dan memang dah bersedia nak buat belian, boleh buat terus bayaran ke akaun Maybank saya.

Beli Secara Bank Transfer/Online/Cash Deposit (Luar KL & PJ)

Bayar Kepada : Mohamad Azham Zanal

Bank: Maybank – 164472272394

Selepas anda membuat bayaran, sila sms atau whatsapp perkara berikut ke no telefon Admin Azham 011-3333 3207 detail bayaran anda.

  1. Whatsapp/SMS – Resit Bayaran
  2. Whatsapp/SMS – Nama, Alamat dan No Telefon Penerima

Saya akan sahkan bayaran anda dalam tempoh 12 jam paling lewat. Biasanya respon time saya adalah sekitar 1 jam ke 2 jam max. Kecuali jika anda bayar lepas jam 2 pagi, biasanya sebelum jam 10 pagi saya akan sahkan bayaran.

Waktu Penghantaran / Pos Laju Jam 3 Petang Setiap Isnin Hingga Jumaat

Jadi belian anda biasanya dihantar pada hari yang sama. Selepas item anda dihantar, kami biasanya akan Whatsapp/MMS anda gambar bungkusan seperti dibawah. Jika anda di sebelah sabah dan sarawak, kita letak item as “barang permainan”

parcel3

Tentulah untuk melindungi produk yang anda beli supaya orang lain tak mungkin tahu isi didalamnya. Baiklah, untuk promosi vimax murah 2016 ni, saya dah pun kongsi pada anda cara-cara nak bagi zakar besar atau panjang. Jadi no telefon yang perlu dihubungi adalah seperti diatas. Jangan tunggu lagi dan bertindak sekarang..

Sekian Update Vimax Malaysia Intensive Formula.

 

"Touch" Untuk Whatsapp

Formula Terbaru : Besarkan Dan Panjangkan Zakar