Fast Update Blog Vimax Malaysia

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Harini Admin ada beberapa update cepat kerana agak sibuk kebelakangan ini. Jadi dibawah merupakan update terbaru.

20160218183352

  1. Vimax USA Tiada. Tapi Vimax Canada Kembali Semua – Pening admin bila ada 2 jenis vimax. Walaubagaimana pun, untuk tentukan ori adalah dengan semak hologram Izon (warna hijau).
  2. Hal kedua adalah tentang Produk Bazooka NZ. Untuk pengetahuan, sebelum ini kita mengedarkan bazooka new zealand (Botol biru penutup hitam). Akan tetapi ianya banyak complain tentang lambat berkesan untuk besarkan zakar. Namun bagi mereka yang telah berkahwin menyatakan bazooka nz berkesan dalam bantu tahan lama, zakar lebih padat dan membesarkan zakar. Oleh sebab ianya tidak berfungsi pada semua peringkat usia maka supplier tidak lagi mengedarkan bazooka nz.
  3. Lepas ketiadaan Bazooka NZ, Stok Bazooka USA pula masuk dan menemui pasaran. Bazooka usa botolnya putih dan kapsul adalah merah putih.
Bazooka USA

Bazooka USA

Semak Disini Pos Dan Cara Beli Bazooka USA

4. Gambir GoldTestimoni Repeat Order Gambir Gold <—- Klik Link Ini

Anda juga boleh dapatkan Freegift Egoring jika beli di laman web kami yang baru iaitu Gambir Sarawak

5. 3 Bulan lepas admin reveal kaedah maksimumkan pembesaran zakar dalam Vimax Advanced Formula. Admin telah memberi beberapa kaedah penyelesaian dalam memaksimakan keberkesanan makan vimax atau bazooka. Akan tetapi masih ada 2 kelemahan yang telah diganti dengan 1 Kaedah Murah Dan Cepat. Dijamin Berkesan..

#6. Ada satu lagi update yang saya belum sempat masukkan, insyaallah sehari dua lagi saya akan update “Advanced Formula” yang akan jadikan semua orang yang beli dapat kesan terbaik.

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp