Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Hari ini admin nak update tentang batang lelaki yang telah berjaya dibesarkan dengan vimax canada dan urut minyak lintah. Setiap orang mengambil lebih 3 botol vimax untuk mendapat kesan seperti ini. Gambar batang besar lelaki melayu semuanya.

Testimoni Pertama : Saudara Rashid Dari Seri Kembangan Selangor

 

 

Umur 35 Tahun

Panjang Asal : 2 Inci

Ukur Lilit : 2 inci

Ambil 3 botol Vimax dan Minyak Lintah

Panjang Sekarang : 4 inci

Ukur Lilit : 4.5 Inci (tebal)

Komen Pemilik Batang Tebal : Asalnya memang tak percaya kapsul vimax boleh besarkan zakar. Tapi lepas ikut apa kata bro azham, ternyata rahsia sebenar bagi besarkan dan panjangkan zakar ada disini. Bila batang dah besar dan panjang ni baru saya boleh hamilkan isteri. Sekarang isteri dah hamil 4 bulan.

Testimoni Kedua : Adik Haikal Dari Gombak KL

 

 

Umur 22 Tahun

Panjang Asal : 4 Inci

Ukur Lilit : 3 inci

Ambil 5 botol Vimax dan Minyak Lintah

Panjang Sekarang : 7 inci

Ukur Lilit : 4 Inci

Komen Pemilik Batang Panjang Ini: Tq pada abg azham. Walaupun masih muda tapi saya risau jika batang lelaki saya ni tak cukup panjang masa kahwin nanti. Jadi saya try contact abg azham. Bila dia ajar caranya, dia kata kalau umur muda lagi boleh dapat sampai 3-4 inci. Jadi saya teruja. Video cara urut batang tu memang betul berkesan. Dalam sebulan follow dapat seinci sekali makan vimax. Sekarang dah tebal dan panjang batang saya.

 

Testimoni Ketiga: Zairul Dari Sg Petani Kedah.

 

 

 

Umur 30 Tahun

Panjang Asal : 3.5 Inci

Ukur Lilit : 2.5 inci

Ambil 5 botol Vimax dan Minyak Lintah

Panjang Sekarang : 6.5 inci

Ukur Lilit : 4.5 Inci (tebal)

Komen Pemilik Batang Panjang Dan Tebal Ini : Saya memang pernah makan dulu, harga pun mahal 300+ sebotol. Mujur ada jumpa blog tuan azham. Barang ori, dan lebih murah. Masa saya di kl saya cod dengan staf dia. Sebab betul berjaya, saya mau share la sikit bagi semua yang nak batang besar, panjang wajib jumpa tuan azham. Sebelum ni waktu mahal saya ambil 2 botol dapat setengah inci. Waktu tu tak tau lagi kalu guna minyak lintah masa makan vimax akan jadi lebih cepat.

Dengan minyak lintah free dan video cara urut batang yang tuan azham bagi tu, saya follow la. Lepas 5 botol nilah hasil dia. Mantap dan panjang. Isteri saya pun makin intim sekarang.

Berminat Dapatkan Vimax Canada Yang Original?

Jom Dapatkan Vimax Canada Original Whatsapp “Promo Vimax” ke 011-3333 3207