Fungsi Vimax Canada

Vimax Canada telah terkenal sejak penghujung dekad 90an lagi. Ia sangat dikenali sebagai suppliment yang disebut sebut sebagai dapat membesarkan zakar lelaki dengan berkesan. Vimax Canada telah terkenal sebagai produk pembesar zakar No #1 didunia dan juga yang pertama keudara. Jadi tidak hairanlah kenapa vimax canada masih mendapat permintaan yang sangat menggalakkan walaupun sudah hampir 20 tahun dalam pasaran.

Fungsi Utama Vimax Canada

Fungsi Utama Vimax Canada adalah bagi tujuan berikut:

  • Besar, tebal dan gemukkan zakar
  • Panjangkan zakar
  • Tahan Lama
  • Keraskan zakar
  • Tak mudah teruja masa bersama

Ya kesemua fungsi yang dinyatakan dapat dibantu oleh vimax canada. Sering kali vimax ini disalah anggap. Ramai orang berfikiran yang vimax canada original membekalkan tahan lama. Perkara ini ada benarnya, namun tujuan sebenar apabila anda mengambil ubat vimax adalah untuk penambahan saiz zakar.

Jika anda juga berfikiran seperti ini, tidak mengapa. Sebab anda tidak tahu. Namun lepas dah tahu yang vimax canada berfungsi untuk besarkan zakar harapnya tidak jadi kekeliruan.

Tetapi Penulis Letak Tahan Lama Diatas Tu?

Ini yang anda nak kena tahu, vimax canada yang original, fungsi utamanya adalah untuk besar dan panjangkan zakar lelaki. Namun vimax original memang ada mempunyai herba bagi tujuan tahan lama.

Herba ini tidak seperti produk “ubat kuat” lain didalam pasaran. Herba didalam vimax mengandungi ginseng yang diketahui dapat memberikan tenaga atau stamina tambahan. Akan tetapi, jumlah yang ada didalamnya, cukup untuk pembesaran zakar sahaja. Anda boleh dapat kesan tahan lama semasa makan vimax pada 5 jam pertama sahaja.

Penggunaan Vimax Bagi Tahan Lama

Penggunaan vimax untuk tujuan tahan lama hanya boleh dirasai pada 5 jam pertama sahaja. Sedangkan aktiviti bersama pasangan biasanya berlaku pada malam hari.

Jadi apa masalahnya?

Masalahnya, kerana vimax canada wajib diambil 30 minit selepas sarapan pagi. Waktu anda lepas bersarapan pagi ia mungkin di dalam kereta dalam perjalanan ke tempat kerja bagi rata-rata orang yang bekerja. Jadi, katakan anda makan vimax pada jam 9 pagi, kesan tahan lama akan habis menjelang jam 2 petang. Sedangkan anda nak guna ia pada malam hari.

Takkan nak ambil lagi satu biji sebelum bersama?

Sebenarnya, boleh juga. Tetapi rancangan anda untuk besarkan zakar akan terbantut kerana pertumbuhan zakar bermula pada minggu ke 3. Biasanya pada hari ke 20, barulah anda akan dapat melihat kesan besar yang ditawarkan dengan vimax canada.

Ada Beberapa Solusi

Solusi Pertama – Anda teruskan makan vimax. Ia bersifat merawat. Jika anda ada mempunyai masalah sukar tahan lama, jangan risau kerana selepas pengambilan sebotol vimax, anda akan dapat kesan tahan lama sedikit demi sedikit. Ini akan dapat dilihat, pada minggu pertama anda makan vimax, anda mungkin tidak mendapat penambahan masa bersama.

Jangan risau kerana ini adalah PROSESnya. Pada minggu kedua, anda akan mulai menikmati penambahan masa bersama antara 1 ke 5 minit. Anda juga boleh stanby minyak lintah atau minyak belacak. Urut pada zakar sejam sebelum bersama. Cara ini, anda akan dapat nikmati masa bersama pasangan lebih lama kerana minyak urut zakar ini sudah meresap keliang halus di permukaan zakar. Ia akan bantu tambah masa bersama anda dan isteri.

Solusi Kedua adalah dengan menggunakan sebiji lagi vimax pada sebelah malam, 2 jam sebelum bersama. Sebaiknya anda makan malam terlebih dahulu. Awal makan awal pun takpe jika anda jenis makan malam jam 6 petang. Ini kerana tenaga yang dikekalkan oleh herba vimax dapat bertahan sehingga kesubuh hari. Kebiasaan sebelah malam, anda sudah kurang melakukan aktiviti besar dan kurang menggunakan tenaga. Jadi tenaga yang dibekalkan oleh ginseng didalam vimax canada dapat disimpan dan digunakan masa perlu.

Solusi Ketiga adalah dengan bertukar kepada produk yang lebih sesuai kegunaannya. Jika anda perasan yang vimax canada, fungsi utamanya adalah untuk besar dan panjangkan zakar. Akan tetapi melihat kepada fungsi ini dengan ciri kesihatan batin lelaki yang agak limited, maka pesaing kedua vimax ini muncul.

Solusi ketiga ini adalah Bazooka USA yang herbanya dipertingkatkan. Jika vimax mempunyai 8 herba dalam membesarkan zakar. Bazooka pula mempunyai semua herba vimax dan tambahan 7 herba dan vitamin didalamnya. Bazooka USA memang mempunyai 60 biji kapsul dan dilihat lebih baik bagi lelaki yang sudah berkahwin.

Bazooka USA
Bazooka USA – 60 Biji

Antara herba yang terkandung didalam Bazooka USA adalah maca dan tongkat ali yang terkenal didalam pembesaran zakar dan memberi tahan lama yang terbaik.

Kenali Keperluan Anda

Vimax Canada adalah produk yang di Khaskan untuk mereka yang ingin mendapat saiz zakar yang besar dan panjang. Ia juga ada fungsi untuk merawat masalah tahan lama dan zakar kurang keras. Hal ini semuanya mengambil masa untuk mendapat kesan terbaik. Akan tetapi selepas penggunaan 1-2 botol vimax, anda akan dapat merasai betapa bahagianya dunia dapat memuaskan pasangan lagi digilai.

Bagi lelaki yang sudah ketahap kronik masalah tahan lamanya, boleh sahaja bertukar kepada Bazooka USA. Namun jika anda bujang, jangan gatal – gatal mahu mencuba bazooka. Takkan jadi besarnya sebab bazooka membesarkan zakar dengan cara selalu bersama. Berbanding vimax canada membesarkan zakar dengan lepak – lepak sahaja.

Kekuatan herba didalam bazooka agak tinggi, jadi sesiapa yang menggunakan bazooka memerlukan “isteri” sebab perasaan puas bersama hanya akan dapat dirasai semasa bersama. Bukan dengan melancap. Tak sesuai bagi orang bujang. Lagipun orang yang biasa cari ubat tahan lama ni orang yang dah berkahwin sahaja.

Baik, anda dah faham yang vimax untuk orang bujang dan lelaki berkahwin. Manakala bazooka usa hanya untuk orang yang dah kahwin. Sekarang jom semak kesan sampingan vimax canada pula.