Kesan Vimax Original

Ramai orang bertanya apakah kesan menggunakan vimax original. Ini kerana hasil yang diterima oleh mereka adalah berbeza-beza. Ini kerana ada segelintir pelanggan yang pernah menggunakan vimax, bertanya tentang kesan vimax original yang dijual di laman ini.

Kebanyakan pelanggan lelaki yang mendapatkan vimax dari kami sangat berpuas hati. Ramai yang teruja untuk feedback semula dengan kami semula seawal seminggu selepas menggunakan vimax. Mereka menyedari dari segi besar zakar sudah ada perubahan.

Ada dikalangan pengguna vimax ini tidak sedar yang mereka pernah menggunakan ubat vimax tiruan yang tidak memberi kesan kepada semua orang, berbanding vimax original canada sememangnya akan memberikan kesan pada penggunanya sama ada secepat seminggu hingga 2 minggu paling lewat untuk melihat pembesaran berlaku pada zakar mereka.

Seorang rakan, terbeli vimax tiruan menyatakan tiada kesan langsung pada saiz dan panjang zakar. Ini menyebabkan dia stress dan berjumpa dengan admin. Perbezaan yang amat ketara kerana kapsul biru putih itu sudah kantoi ianya produk vimax china yang mengandungi steroid. Penyebab beliau tidak merasa sakit atau kesan sampingannya kerana dia berlatih angkat berat setiap hari, jadi steroid tadi digunakan sepenuhnya pada aktiviti senaman. Tetapi tiada penambahan saiz pada zakarnyar.

Kesan Vimax Original

Kesan Vimax Original biasanya paling lewat dapat dilihat adalah dalam tempoh 2 minggu. Bagi pengguna Vimax Intensive Grow Program iaitu “Program Membesarkan Zakar Cara Cepat & Selamat” anda boleh dapat tambah panjang sekitar setengah inci dalam 2 minggu yang mana pembesaran zakar dibuat secara intensive.

"Touch" Untuk Whatsapp