Ejen COD Vimax Canada Diperlukan Di Seluruh Malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini admin nak sampaikan berbagai update berkaitan vimax malaysia. Dan salah satunya adalah seperti tajuk diatas. Kami sedang membuat pencarian ejen cod vimax. Pasaran vimax sangat besar dan di Google ada sekitar 30k-50k carian tentang vimax dan kaedah besarkan zakar. Jadi kami tawarkan untuk berkongsi kek yang besar ini agar semua orang dapat “make money” sambil membantu ramai lelaki diluar sana.

Kami buka 2 jenis ejen Vimax

1. Ejen COD Vimax – Simpan Stok, harga lebih murah

2. Ejen Dropship Vimax – Telah Ditamatkan. Buka apabila jadi pengedar sahaja (min buy 5 botol)

Baiklah jom tengok apa kelebihan dan keperluan untuk jadi ejen vimax ini.

Kelebihan Menjadi Ejen COD Vimax

Sebagai Ejen COD anda tak semestinya limitkan untuk COD sahaja. Anda masih boleh gunakan fungsi-fungsi social network seperti facebook, instagram, mudah.my dan majalah.com. Tak terhad dengan menjual menggunakan website sendiri atau blog percuma. Anda masih boleh ambil order melalui pos dan anda hantarkannya sendiri.

Kita akan paparkan dalam page senarai ejen vimax seluruh malaysia, nama, nombor telefon dan lokasi COD anda. Ini adalah kelebihan yang sangat besar yang perlu direbut. Apabila pelawat yang berminat membeli vimax, mereka nak beli secara COD kerana takut tertipu dengan produk tiruan. Bila anda cover kawasan tertentu (terutama pendalaman) mereka tiada masalah untuk dapatkan Vimax kerana wakil COD kami ada disana.

Harga Ejen COD VIMAX

Untuk menjadi Ejen Cod anda perlu mempunyai stok anda sendiri. Berikut dipaparkan harga promosi bagi menjadi ejen.

harga-pengedar-vimax-izon-2016

Cuma perlu buat belian 5 botol sahaja. Barulah anda dapat menyertai dropship vimax kami.

dropship-vimax-2016

 

Hanya buat belian minimum 5 botol anda layak menyertai peluang perniagaan dengan vimax. Anda ada 5 botol yang boleh digunakan untuk tunjuk contoh atau jual terus pada harga pasaran RM250-RM280 sebotol. Kami juga menjual pada harga tersebut bagi belian sebotol.

Kelebihan menyertai group dropship vimax ini kami akan ajar anda cara menjual vimax menggunakan instagram, wechat, tagged, facebook, blog dan berbagai lagi kaedah percuma lain.

Admin sendiri berpengetahuan dalam bidang Internet Marketing sejak tahun 2004 lagi. Jadi pengalaman dalam perniagaan online sangat banyak dan admin tidak lokek ilmu IM ini.

Setakat ini, admin telah keluarkan beberapa ebook tutorial jual vimax menggunakan beberapa kaedah yang disebutkan tadi. Dan semua ebook ini di kongsi secara percuma. Sedangkan jika anda berniaga apa-apa produk pun, keinginan untuk kuasai teknik itu dan ini memerlukan MODAL yang bukan sedikit. Jadi admin berpendapat, dengan MEMBANGUNKAN para ejen, adalah lebih baik supaya semua orang mendapat manfaatnya.

Antara Ebook Yang Telah Dikeluarkan Secara Percuma Kepada Ejen

  1. Teknik Close Deal Di Whatsapp (Bernilai RM399)
  2. Teknik Hasilkan Pendapatan Dengan Wechat (Bernilai RM97)
  3. Teknik “Iklan Larangan” Lepas Di FB Ads (Bernilai RM297)
  4. Teknik HD Di Instagram (Bernilai RM159)

Kesemua ebook panduan ini akan menjadi milik anda bila anda buat belian minima 5 botol pada harga ejen. Dan terima promotional item dan ebook untuk mempromosikannya.

Klik Sini Untuk Jadi Pengedar Vimax

Cara Jadi Ejen COD Vimax & Peraturan

Cara Jadi Ejen – Sila Whatsapp “BORONG IZON” ke 011-3333 3207 untuk daftar.

Pendaftaran sebagai ejen adalah percuma. Anda hanya perlu buat belian mana-mana pakej diatas.

Harga yang anda jual mestilah RM200 ke RM280.

Promosi & Freegift

Ok walaupun harga yang ditawarkan untuk jadi pengedar vimax memang dah cukup murah. Tapi admin ada promosi lagi untuk bagi semangat. Kalau ditempat lain anda beli vimax, mereka tak sediakan freegift seperti kami lakukan. Jadi ambil kesempatan ini.

Buat belian sekurang-kurangnya 40 Botol Dan terima FREEGIFT BERIKUT

Freegft PL Supergel 8 Botol. Harga pasaran RM60 sebotol.

+++++

Untuk Beli Sila WhatsApp “Borong Izon” ke 011-3333 3207

No Responses

  1. aidil July 9, 2015
    • armzanal August 14, 2015

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp