Bazooka Malaysia – Keberkesanan Bazooka Original USA

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Hari ini admin bazooka usa nak perkenalkan satu produk baru yang digunakan untuk besarkan zakar dengan berkesan. Seperti anda semua tahu, yang blog vimax malaysia adalah pengedar utama Vimax Izon Made in Canada.

Vimax memang dah terkenal seluruh dunia sebagai pil no 1 didunia bagi tujuan pembesaran zakar. Akan tetapi, setahun selepas kemunculan vimax, telah lahir satu lagi pil yang admin rasa merupakan pengganti vimax canada. Pengganti yang dimaksudkan adalah Bazooka USA.

Ya jika vimax asalnya dari canada, Bazooka pula berasal dari USA

+++++

KONTROVERSI! Kenapa Saya Cakap Bazooka Ni Pengganti Vimax???

+++++

Sebab KEBERKESANAN VIMAX sering diragui. Seriously saya cakap, walaupun dah train hampir 800 orang yang membeli secara direct dengan saya, lebih kurang 100 orang melaporkan yang mereka tidak dapat hasil dari penggunaan vimax. Saya bukan kondem vimax, kebiasaannya kerana pembeli degil dan tidak berusaha bersungguh-sungguh dalam “istilah” membesarkan zakar.

Ini bermakna, mereka kena urut zakar setiap hari secara istiqomah (40 hari berturut-turut). Saya juga tidak nafikan teknik asal cuma testimoni vimax saya. Iaitu saya berkongsi cara guna vimax dan masa yang sama saya pendekkan masa dan pengambilan vimax dari 3 botol kepada 1 botol dengan tambahan sebotol minyak lintah. Pengguna dapat save banyak terutamanya Wang, Masa Dan Result. Hampir 700 orang telah berjaya. Maknanya ada 12.5% lagi yang gagal mendapat perubahan yang di ingini.

Minyak lintah, apa-apa jenis pun memang berkesan “kejutkan” zakar, sebab itu saya gabungkan penggunaannya bersama vimax. Akan tetapi satu lagi ingredient yang sememangnya hebat dalam mengembangkan zakar adalah tongkat ali. MEMANG dalam marketing saya, jika saya menjual produk besarkan zakar yang mengandungi tongkat ali, saya sering nyatakan bahawa tongkat ali

“Tongkat Ali akan kembangkan zakar, lebih besar dari biasa; sewaktu zakar tegang atau sewaktu bersama pasangan”

Hal ini ternyata benar, apabila saya rajin beri mystery gift kepada pembeli yang biasanya adalah kapsul Phyto Prosolution yang mengandungi tongkat ali. Mereka akan feedback balik. Dan bertanya cara guna. Setelah difahamkan, mereka seterusnya CONFIRM FEEDBACK balik dan repeat order.

Ada ramai yang mengagungkan produk luar yang seperti double coconut dan catuaba yang berkesan dalam besarkan zakar waktu bersama. Tanpa mereka sedari, herba untuk kekuatan tenaga batin yang berasal dari Malaysia ini, terpinggir begitu saja.

SEMAK DETAIL TERBARU BAZOOKA USA DISINI, TERDAPAT PERUBAHAN PADA WARNA KAPSUL

Ada Apa Kena Mengena Bazooka Dengan Vimax Dan Tongkat Ali?

Dalam Vimax tiada herba bagi tujuan tahan lama. Menurut kata, rata-rata pelanggan yang menggunakan vimax, feedback mereka adalah tidak langsung berkaitan dengan hal tahan lama. Ada seorang dua saja yang feedback vimax beri sedikit tahan lama. Akan tetapi, pada pandangan saya sendiri yang makan vimax, ia memang ada beri extra 5 ke 10 minit tahan lama 😉

Hal ini memang disengajakan oleh vimax, kerana mereka ada produk satu lagi iaitu Vimax Volume yang beri tahan lama dan banyakkan air mani. Dari segi harga memang mahal sebab dia ada pesaing lain bagi tujuan tambah air mani iaitu Semenax 🙂

Dalam Bazooka pula mengandungi SEMUA INGREDIENT VIMAX. Akan tetapi yang lebih hebatnya, dalam Bazooka USA ini mengandungi beberapa HERBA lain yang ternyata DAPAT MENGGANTIKAN VIMAX CANADA & VIMAX VOLUME!

Apakah Ingredient Itu Dan Apakah Fungsi Tambahan (Kelebihan) Yang Di Perkenalkan Oleh Bazooka USA??

 1. Tongkat Ali – Digunakan orang melayu dari dulu hingga kini bagi tujuan utama adalah TAHAN LAMA, Besarkan zakar waktu bersama, menambah baik fungsi buah pinggang, pankreas, jantung, tekanan darah, dan hampir kesemua masalah berkaitan organ dalaman dan kelelakian dapat dibantu oleh tongkat ali (Dengan izin Allah).
 2. Maca – Maca juga digunakan untuk tahan lama dan meningkatkan libido (keinginan melakukan seks). Ianya juga berupaya menjadikan zakar dapat bertahan lama. Untuk kegunaan lain, maca yang berasal dari peru merupakan sejenis pokok tumbuhan (macam tongkat ali juga) dan mempunyai banyak vitamin A, B, C dan Zink dan Asid Amino yang baik untuk menstabilkan hormon dalam badan lelaki dan wanita. Ya wanita juga menggunakan maca.
 3. Zink – Zink adalah sejenis mineral. Ianya digunakan untuk banyak tujuan kesihatan dan pembinaan tubuh badan yang sihat. Zink dalam tubuh badan manusia, biasanya diserap melalui mengambilan makanan berprotien dari haiwan seperti lembu, ayam dan berbagai lagi. Antara kegunaan zink adalah meningkatkan kualiti insulin. Jika insulin tidak berkesan pada gula yang kita ambil. Secara mudah doktor akan sahkan kita mengidap penyakit kencing manis. Bila insulin yang dikeluarkan pankreas kita itu menjadi lebih berkesan, maknanya, pesakit kencing manis boleh menggunakan bazooka. Namun saranan saya, consult dengan doktor akan sebelum ambil apa-apa produk atau suppliment pun.
 4. L-Arginine pula mempunyai fungsi yang hampir sama dengan zink, ianya adalah mineral yang terdapat dalam minyak ikan dan daging merah. Ianya membekalkan kesihatan jantung dan tekanan darah yang normal. Selain itu ianya telah lama digunakan dalam produk suppliment dan ubat doktor bagi mengubati masalah tangan/kaki sejuk disebabkan pengaliran darah yang tidak sekata, migrine dan sebagainya yang disebabkan oleh darah. Dalam produk seksual, L-Arginine digunakan sebagai kaedah meningkatkan pengaliran darah dan mengembalikan stamina semasa bersama pasangan.

Dengan Bazooka USA anda akan dapat beberapa manfaat sekaligus semasa menggunakannya:

 • Zakar Lebih Cepat Besar Dan Panjang Disebabkan Pukulan Tongkat Ali & Maca! Ianya sentiasa jadikan zakar anda mengembang dengan lebih besar. Pelanggan yang telah membeli bazooka, menyatakan bahawa bazooka memang lebih hebat dari vimax. Mereka mendapat KESAN BESAR DALAM 7 HARI SAHAJA!
 • Tahan Lama Semasa Di Ranjang! Mereka yang menghadapi masalah tahan lama, biasanya perlu guna produk tambahan jika menggunakan vimax kerana, jika masalah cepat pancut dari 5 minit cuma bertambah jadi 10 minit, kata orang perak.. “mana maunya!”
 • Lelaki Yang Ada Kencing Manis, Darah Tinggi Dan Masalah Jantung boleh menggunakan Bazooka kerana keberkesanan herba-herba didalamnya. (Namun tanya doktor anda dahulu)
 • Zakar Lebih Besar Dan Keras Dalam 7 Hari Dan Dalam 14 Hari Semua Confirm Zakar Membesar
 • Keinginan Seks (libido) Bertambah
 • Zakar Lelaki 40+ Tahun Keatas Mulai Tegang Pagi-Pagi
 • Tubuh Badan Sihat, Bertenaga Dan Stamina.
 • Tahan Lama Sehingga 1 Jam Selepas 7 Hari Makan

SEMAK DETAIL TERBARU BAZOOKA USA DISINI, TERDAPAT PERUBAHAN PADA WARNA KAPSUL

Berminat Nak Dapatkan Bazooka? Apa Kata Kenali Ciri Original Bazooka

Bazooka USA

Bazooka USA

Terdapat 2 jenis Bazooka Ori Dalam Pasaran iaitu Made In New Zealand dan Made In USA. Yang kami edarkan adalah dari USA. Botol Putih, Penutup Putih dan Kapsul Merah Putih. Warna Herba Bazooka adalah coklat. Kandungan Bazooka original mesti 60 Biji.

original-bazooka-pills-power-zealand-jordancc-1510-16-jordancc@5

 

Bazooka New Zealand pula, mempunyai botol biru jernih dan penutup hitam dengan label berwarna biru. Kapsul Bazooka New Zealand adalah berwarna biru putih. Jumlah kapsul adalah 60 biji.

 

Bazooka Tiruan

Bazooka Tiruan

 

Bazooka Tiruan – Menggunakan Botol/Cap Putih (macam bazooka usa punya sebijik), tetapi ada 3 perkara yang dapat dikesan. Ianya mengandungi 30 biji kapsul sahaja dan kapsulnya adalah biru putih yang sepatutnya botol bazooka nz sahaja yang bekalkan kapsul berwarna ini. Perkara ketiga serbuknya berwarna putih tidak nampak seperti “herba”. Awas kerana penjual tiruan sangat berleluasa kerana company mereka adalah “multi level marketing” jadi ahli baru bertambah setiap hari dan dipaksa jual dan menipu pengguna mengatakan mereka jual yang ori.

Cara Makan Bazooka USA

Anda hanya perlu makan 2 biji sebelum sarapan pagi Ianya membekalkan tenaga dan zakar yang lebih keras dan padat jika ikut suggestion ini. Anda akan mampu tahan lama antara 30 minit ke 1 jam

Seterusnya Harga Bazooka USA

+++++

1 Botol Bazooka Original Made In USA RM350

Harga Selepas Diskaun RM190

Untuk Dapatkan Diskaun Sila Whatsapp “Bazooka USA” Ke 011-3333 3207 Azham

+++++

Belian Bazooka USA Secara COD – By Hand Ke Lokasi Berikut : Seluruh KL, PJ, Sunway, Damansara Dan Cheras Batu 9.

Kami berlokasi di Setapak Kuala Lumpur,

Untuk Beli Secara COD Sila Whatsapp “COD Bazooka” Ke 011-3333 3207

+++++

Minyak lintah berkesan untuk kejutkan zakar. Kami suggest anda mula urut zakar selepas 14 hari makan bazooka. Video cara urut juga disediakan.

video-cara-urut-zakar

Video cara urut ini merupakan kaedah supaya proses pembesaran zakar berlaku setiap masa. Ianya akan bantu anda besarkan zakar dengan berkesan. Jika dengan Sebotol Bazooka anda boleh dapat (5mm), dengan gabungan minyak lintah anda boleh dapat 1.5cm.

Jika Berminat Dapatkan Minyak Lintah (ML) Hanya Tambah:

RM50 ML Gunung Tok Ayah (Normal RM80)

RM130 ML BDS Superoil (Normal RM200)

Nota: Lebih mahal minyak lintah, lebih berkesan.

++++++

Whatsapp 011-3333 3207 dengan Touch Nombor Ini (mobile user)

SEMAK DETAIL TERBARU BAZOOKA USA DISINI, TERDAPAT PERUBAHAN PADA WARNA KAPSUL

Sekian Update tentang bazooka usa original.

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp