Pil Bazooka USA – Review Terbaru

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bazooka USA telah pun mendapat perhatian yang sangat besar kerana keberkesanannya membesarkan zakar dan memanjangkan zakar. Saya Admin Azham Zanal, ingin berkongsi dengan sahabat dan para pelanggan tentang testimoni bazooka usa yang dimiliki oleh abang admin sendiri.

Asalnya sebab admin rancak dah 6 tahun berniaga produk besarkan zakar dan masih sustain kerana permintaannya yang tinggi. Jadi abang saya meminta ajarkan cara buat blog dan akhirnya terjadilah blog Bazooka Malaysia beliau. Akan tetapi, dah 6 bulan projek tu berjalan. Abang admin pula kerja ofis jadi hal-hal layan cust ni dia belum pandai lagi.

Admin bagitau la kenapa dia susah nak close pelanggan yang datang bertanya di blog. Sebabnya dia tak pernah makan produk-produk tahan lama ni. Jadi sebab dia dah buat sebuah blog pasal bazooka usa original, maka saya beri dia sebotol untuk cuba. Dia tidak cerita dengan saya, tetapi dia cerita dengan kawan-kawannya. Kemudian tengok dia sudah boleh jual bazooka pil usa.

Sebab Apa?

Sebab dia dah takluk manfaat produk. Sebab dia dah rasa apa kelebihan bazooka usa ni. Dan latest, bila saya berjaya hamilkan isteri lepas 4 bulan kahwin. Abang saya juga berjaya hamilkan isteri beliau. Gara-gara makan bazooka, rezeki anak terus. Disitu saya rasa ia membuka mata adik-beradik yang pandang sepi kerja dirumah dengan blog. Kerana apa yang saya jual dan promosi pada pelanggan, adalah bagi tujuan membantu mereka keluar dari masalah yang dihadapi.

Ok Mari Lihat Ciri Original Bazooka USA

Untuk pengetahuan, bazooka dah ada dalam pasaran malaysia sejak tahun 2013. Dan saya telah menjual sejak awal tahun 2015. Sehingga kini, berlambak testimoni bazooka usa dalam simpanan saya. Sengaja tidak publish disini kerana seller lain terutama yang tiruan rajin follow blog ni dan curi content-content yang di hasilkan. Namun anda boleh bertanyakan saya tentang testimoni bazooka original ini.

Yang Pertama, bazooka usa original mesti mempunyai 60 biji kapsul. Jika ada yang menyatakan untuk pasaran malaysia, hanya 30 biji, itu ternyata suatu pembohongan. Bazooka ori dari kilangnya di New Zealand memang keluarkan 60 kapsul sahaja. Jadi jangan tertipu dengan seller bazooka tiruan.

Kedua Bazooka usa ori telah melalui proses penukaran warna kapsul. Asalnya warna kapsul bazooka usa adalah merah putih. Tetapi menjelang mac 2017 pengeluar telah menukar warna kapsul kepada biru putih.

Admin nampak ini memberi peluang kepada seller bazooka usa tiruan kerana warna kapsul mereka adalah biru putih. Namun PERBEZAAN yang ketara perlu anda pastikan adalah 2 perkara iaitu:

  1. Jumlah Kapsul – Mesti 60 Biji
  2. Warna Serbuk Didalam Kapsul – Mesti warna perang

Sedangkan bazooka tiruan, isi serbuk didalam kapsul adalah berwarna putih.

Kandungan Bazooka USA

Kandungan bazooka usa adalah herba 100%. Antara bahan penting didalamnya adalah

Maca & Tongkat Ali : Ia menggabungkan bagi tujuan menambah stamina, tenaga dan memberi efek tahan lama. Perkara ini memang tidak dinafikan bahawa tenaga dan stamina yang banyak memang perkara terpenting dalam hubungan suami isteri yang berjaya. Dengan adanya 2 bahan ini, ia akan bantu anda untuk tahan lama.

Tongkat Ali juga sememangnya berkesan untuk pembesaran zakar dan meningkatkan keupayaan batin lelaki.

L-Arginine, Zink & Cayyenne – Berkesan bagi melebarkan saluran darah pada zakar. Dengan bantuan dari maca dan tongkat ali, ia menjadikan salur-salur darah halus juga dipenuhi darah. Dengan cara ini zakar akan kelihatan lebih besar dari biasa semasa tegang.

Zink & Vitamin E : Ini pula adalah tujuan memekatkan air mani, menambah bilangan sperma berkualiti, dan zink membanyakkan air mani.

Ginseng, Licorice dan Ginko Biloba : Ia merupakan bahan anti radang, anti stress dan meningkatkan keinginan seksual. Ia menambah keyakinan semasa bersama pasangan dan menjadikan anda lebih tenang semasa bersama.

Horny Goat Weed, Oatstraw & Saw Palmetto Extract : merupakan bahan yang digunakan untuk mengembangkan zakar. Ia bagi tujuan pembesaran dan pemanjangan adalah sekata. Proses pembesaran ini akan mengambil masa sekitar 3 minggu untuk mulai kekal.

Adalah penting untuk memahami proses “pembinaan isi zakar“. Sel badan manusia diketahui hidup dan mati. Anda boleh cuba garu tangan dan lihat warna kulit berubah menjadi garisan putih. Itu tanda ianya adalah sel kulit yang telah mati. Sel yang mati ini, dari masa ke semasa akan berganti dengan sel hidup yang baru.

Tempoh jangka hayat sel hidup bagi luaran badan seperti kulit adalah 21 hari. Selepas itu ia mati dan diganti yang baru. Kerana itu, lepas 3 minggu anda akan mulai lihat pembesaran yang kekal.

Apa Sebenarnya Yang Terjadi?

Dalam tempoh 3 minggu, semasa anda makan bazooka, zakar akan mulai membesar semasa tegang atau waktu bersama. Ia lebih besar dari semasa tidak makan bazooka. Jika anda lihat, pembesaran ini tidak banyak pun, iaitu kurang 5mm pemanjangan.

Apa yang berlaku, asalnya zakar anda mengembang, kerana makan bazooka, betul?

Anda makan setiap hari dan pembesaran lebih besar dari sebelumnya. Dan proses ini berkekalan sehingga 3 minggu. Dalam tempoh 3 minggu ini “berlaku proses pembahagian sel” iaitu apabila zakar membesar, sel ini akan cuba mengisi ruangan yang kosong tadi supaya ada isi disitu, dengan membahagi dirinya.

Bermakna, lepas 3 minggu apabila proses hidup dan mati sel pada bahagian zakar berakhir, anda akan mendapat sekitar 5mm.

Kami Mempunyai Teknik Untuk Bantu Anda Besarkan Dan Panjangkan Zakar Dengan Berkesan. Lebih Tepat Lagi Saya Panggil Ia Formula.

Formula yang saya bangunkan ini merupakan hasil trial dan error saya dan hanya teknik yang berkesan diturunkan disini.

Untuk Dapat Saiz Zakar Idaman, Perkara Pertama Yang Harus Anda Tanya Dahulu Adalah Apakah Saiz Zakar Anda?

Ini penting untuk fahami bagaimana formula ini menjadi. Anda boleh dapat besar dan panjang, tetapi anda tidak boleh dapatkannya serentak. Namun formula ini dijamin dapat jimatkan wang anda dan tidak perlu peruntukkan masa terlalu lama menggunakan bazooka.

1 Botol Bazooka beri anda 5mm setiap 3 minggu ke sebulan.

Dengan Urut Minyak Lintah, Semasa Makan Bazooka USA, Anda Boleh Dapat 1.5cm Dengan Sebotol Bazooka.

Ini bermakna, jika anda mahu fokus makan bazooka saja, anda perlukan 3 botol bazooka bersamaan 3 bulan makan untuk dapat 1.5cm.

Dengan urut minyak lintah semasa makan bazooka anda boleh jimatkan pembelian bazooka sebanyak 2 botol.

Dalam situasi ini, bazooka bina isi dan minyak lintah “kembangkan isi’ yang dibina oleh bazooka usa. Akan tetapi formula ini mempunyai kekurangannya. Kekurangannya adalah anda masih perlu makan bazooka sehingga 3-5 botol jika anda mengingini besar dan panjang.

Kerana Itu Saya Tanya Dulu, Saiz Anda.

Jika anda sememangnya mempunyai zakar yang pendek (kurang 4 inci) dan keci kurang 2 jari ketebalan. Anda memang perlu makan sehingga 5 bulan atau lebih.

Namun jika anda hanya mahu besarkan sahaja  kerana sudah cukup panjang; hanya perlu ambil 2-3 botol sahaja.

Begitu juga jika ingin panjangkan kerana sudah mempunyai besar yang mencukupi. Sama juga 2-3 botol sudah mencukupi.

Mencukupi apabila anda guna bersama minyak lintah. Minyak lintah yang saya gunakan adalah “Minyak lintah gunung tok ayah”. Dulu waktu admin guna, ianya agak hanyir. Tetapi sekarang pengeluar telah memasukkan pewangi. Jadi ianya tidaklah terlalu wangi, tetapi dapat menutup bau hanyir lintah tersebut.

Pelanggan juga menyukainya, katanya isteri suka bau zakar yang wangi itu.. 🙂

Selain itu jika anda keluar rumah dan memakainya, orang tidak akan tahu anda sedang menggunakan minyak lintah kerana baunya yang menyenangkan.

Formula Bazooka USA + Minyak Lintah Gunung Tok Ayah

  1. Jika anda nak panjang dan besar, anda kena mula untuk panjangkan dahulu
  2. Jika anda nak panjang sahaja, teknik ni untuk anda
  3. Jika anda nak besarkan sahaja, sila follow teknik besarkan.

Teknik Panjangkan Zakar Dibuat Dengan “Alihkan” Isi Yang Membesar Menjadi Memanjang

  1. Makan bazooka setiap hari, dan pada hari ke 7, 14, 21 anda perlu urut zakar seminggu sekali dengan minyak lintah.
  2. Tujuan kita lakukan ini supaya isi yang dibina oleh bazooka akan menjadikan zakar menggemuk.
  3. Tetapi dengan urutan tarik dari pangkal hingga takuk zakar, akan “alihkan” isi yang baru supaya memanjang.
  4. Pada hari ke 21 hingga 30, anda perlu lakukan urutan ini setiap hari.
  5. Hasil yang diperolehi rata-rata adalah 1.5cm ke 2cm.
  6. Jika panjang yang di perolehi belum cukup, sila ulangi step pertama pada botol kedua pula.
  7. Katakan anda nak tambah panjang 5cm, bajet sekitar 3 botol bazooka dan sebotol minyak lintah.

Teknik Besarkan Zakar Adalah Lebih Simple

  1. Pastikan anda dah dapat panjang yang diingini dahulu.
  2. Namun jika anda sudah memiliki panjang sekitar 6 inci dan memang sifat manusia mahukan lebih sedikit lagi, anda mungkin dalam 2 situasi berikut.
  3. Pertama banyak nak di panjangkan 1.5cm keatas. Jadi anda perlu ikuti kaedah panjangkan dahulu.
  4. Situasi kedua sekitar 1cm nak dipanjangkan, anda boleh terus masuk kepada kaedah pembesaran.

Teknik Cepat Besarkan Zakar Dengan Urutan Ringkas

  1. Makan bazooka usa setiap hari, zakar akan membesar dan dengan 1 botol boleh dapat 5mm panjang. Ini kerana pembesaran adalah sekata.
  2. Untuk bagi cepatkan pembesaran, anda hanya perlu sapukan minyak dan membuat urutan ringkas. Sapuan ini juga cuma seminggu sekali.
  3. Bentuk urutan pula adalah dengan menggunakan ibu jari kedua tangan, bermula dari tengah zakar dipicit tarik melebar.
  4. Berbanding teknik panjangkan adalah dengan teknik urut dari pangkal ke takuk supaya isi yang menggemuk dialihkan memanjang.
  5. Teknik urutan besarkan ini, akan alihkan isi zakar ke kawasan sekitar supaya pembesaran zakar berlaku sekata.
  6. Minyak lintah mengembangkan salur darah dan memudahkan proses menjadikan zakar sama besar.
  7. Anda boleh melihat pertambahan ukurlilit zakar bertambah 1cm ke 2cm sebulan.

Cara Makan Bazooka USA

Cara makan bazooka ni berbeza berbanding pengambilan produk makan lain. Kebiasaan anda akan disuruh ambil selepas makan. Namun pil bazooka sahaja berlainan.

  1. Ambil sebiji pagi, 10 minit sebelum sarapan
  2. Ambil lagi sebiji, 10 minit sebelum makan malam
  3. Jadi anda akan jadi supapawa siang dan malam, dan membantu pengembangan zakar setiap masa sehingga proses pembahagian sel berlaku.

Pantang Larang Dan Kesan Sampingan Makan Bazooka USA

Anda akan mendapat kesan sampingan sementara, ianya di panggil “healing proses” atau proses penyembuhan yang menyebabkan berlaku kesan sampingan seperti:

  1. Sembelit
  2. Pedih ulu hati/ heart burn
  3. Panas / Demam
  4. Sakit Kepala

Jika dilihat masalah diatas berpunca dari masalah “kurang minum air” dan jika anda menghadapi masalah diatas, admin cadangkan anda minum sebotol besar 100 plus dihabiskan dalam 1-2 jam. 100Plus mempunyai fungsi menyimpan air dalam badan dan ini akan menutralkan “toksik” dalam yang dikeluarkan oleh herba seperti tongkat ali dan ginseng.

Jadi kesan sampingan bazooka usa tidak akan berlaku apabila anda mengambil jumlah air yang mencukupi. Seringkali berlaku, cuaca panas; anda minum air lebih banyak. Tiba-tiba 1-3 hari musim berubah menjadi hujan dari pagi ke petang, anda akan kurang merasa haus. Dan dalam keadaan ini anda perlu berjaga-jaga dan perlu pastikan anda meminum air yang mencukupi.

Biasa saya mendapat complaint seperti ini kerana mereka jadi kurang minum air. Lepas dinyatakan ini sebabnya, barulah mereka sedar.

Anda juga perlu menjarakkan pengambilan kopi, teh dan minuman bersusu 2 jam sebelum dan selepas ambil bazooka.

Harga Bazooka USA

Harga bazooka USA sememangnya tinggi dan mahal, namun kami sedaya upaya memberikan harga terbaik untuk anda.

Harga ASAL Sebotol Bazooka USA Original Adalah RM350.

Namun harga ini terlalu tinggi dan berikut adalah harga Promosi Kami

1 Botol Bazooka RM190 – Untuk Belian Secara Pos Laju / Atau Selfcollect Di KFC Setapak

1 Botol Bazooka RM210 – Belian Secara COD

Perhatian: Caj Cod Dikenakan Oleh Staf Parttime RM20 Bagi Lokasi Di KL, Petaling Jaya, Damansara Dan Cheras Batu 9.

+++++

2 Botol Bazooka RM370 – Beli Secara Pos Laju / COD

(Kos COD Saya Tanggung, Diskaun RM10 Lagi, Percuma Minyak Lintah Pusaka Bernilai RM50)

+++++

3 Botol Bazooka  RM500 – Beli Secara Pos Laju / COD

(Kos COD Saya Tanggung, Diskaun RM70 WOW, Percuma Minyak Lintah Gunung Tok Ayah Bernilai RM80)

+++++

Cara BeLi Bazooka USA

Untuk Beli Secara COD Dan Pos Laju Sila Hubungi No Telefon Berikut

011-333-33-207 Azham Bazooka USA Original

(Pengguna Telefon Touch Sekali Untuk Save No)

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp