Produk Besarkan Zakar – Jenis Makan, Sapu Dan Pam

Senarai Produk Besarkan Zakar

Dalam bahagian ini, kami himpunkan senarai produk besarkan zakar jenis sapu dan makan. Untuk pengetahuan anda, minyak lintah juga digunakan untuk membesarkan zakar sebagai kaedah utama.

Kami juga sering menyarankan anda menggunakan minyak lintah semasa mengambil suppliment berikut kerana tindakan ini akan beri kesan “DOUBLE” yang lebih cepat dan paling selamat.

Vimax Canada & Vimax USA

Vimax Canada/USA RM270

Vimax Canada dengan Hologram DuPont Izon adalah yang original. Untuk pengetahuan, vimax canada kini tidak lagi beroperasi di canada, tetapi telah membuka kilangnya di USA. Jadi jika anda terima vimax made in canada, itu adalah stok lama. Jika anda terima vimax made in usa itu adalah stok terbar.

Vigrx Plus

Vigrx Plus USA RM250 Sekotak ( 60 Biji)

Vigrx Plus juga salah satu pill pembesaran zakar yang sangat berkesan. Sebelum kami menjumpai VIGP program yang menggabungkan beberapa produk pembesaran zakar, jika pelanggan tidak berjaya dengan vimax canada, kami akan sarankan penggunaan Vigrx Plus ini. Mereka sangat berpuas hati dan teruskan pengambilan vigrx pills ini. Terdapat juga Vigrx Oil yang boleh digunakan untuk mempercepatkan pembesaran secara luar dan manakala vigrx plus bagi tindakan dari dalam.

Bazooka Pills

Bazooka Pills USA RM350

Bazooka Pills adalah Award Winning produk membesarkan zakar dari USA. Ianya telah terkenal sejak tahun 2001, sama umurnya seperti vimax yang juga bermula awal setahun dari bazooka.

Mengandungi semua ramuan vimax canada, tetapi mempunyai campuran herba tambahan seperti horny goat weed, tongkat ali, L-Arginine dan maca yang merupakan herba bagi tujuan kesuburan, melambatkan pancutan air mani dan membesarkan zakar.

Detail Produk Dan Diskaun Bazooka Hanya RM2xx Sahaja, Semak : Bazooka Malaysia

Vigrx Oil

Vigrx Oil USA RM220

Vigrx Oil adalah solusi bagi mereka yang tidak mahu mengambil produk yang dimakan. Ini mungkin disebabkan bimbang ada penyakit dalaman atau sedang mengambil ubat hospital yang mungkin memberi kesan sampingan. Sesuai untuk mereka yang risau akan kesan sampingan mengambil produk yang dimakan, kaedah urutan zakar dengan vigrx oil juga boleh membesarkan zakar dan memberi tahan lama semasa diranjang.

Bathmate Hercules x40

Bathmate Hercules Hydropump x40 RM200

Bathmate x40 adalah pam zakar yang pertama dikeluarkan oleh Bathmate. Ianya adalah pam zakar paling laris diseluruh dunia dan memang betul-betul berkesan. Malah kesemua pelanggan kami yang membeli bathmate menyatakan zakar mereka membesar serta merta setelah menggunakan bathmate hercules x40.

Hydromax x30

Hydromax X30 Hydropump RM250

Hydromax X30 adalah satu lagi innovasi pam zakar menggunakan air. Ianya merupakan versi pembaharuan yang mana, ianya mempunyai magnet tambahan pada bahagian pam ini yang akan meningkatkan pengaliran darah kezakar. Semak gambar dibawah cara guna bathmate x40 dan hydromax x30.

Cara Guna Bathmate Dan Hydromax

Cara Guna Bathmate x40 dan Hydromax x30

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp