Senarai Produk Tahan Lama

Phyto Prosolution Malaysia

Phyto Prosolution – Tongkat Ali + Catuaba.. Bantu Tahan Lama Dan Besarkan Zakar

Phyto Prosolution mengandungi extrak akar tongkat ali yang mana merupakan bahagian yang paling berkhasiat dalam tongkat ali. Seperti yang diketahui, tongkat ali dari Malaysia tumbuh di hutan katulistiwa dengan iklim tropika. Didalam Phyto Prosolution juga mengandungi catuaba, yang merupakan sejenis pokok yang tumbuh didalam hutan tebal amazon.

Mempunya iklim tropika sama seperti negara kita, kedua herba yang sama-sama hebat ini telah digabungkan didalam phyto prosolution.

+++++

Kegunaan Phyto Prosolution

+++++

Terdapat 2 fungsi utama phyto prosolution.

  1. Tahan lama
  2. Besarkan Zakar Semasa Tegang

Lain-lain fungsi macam biasala.. penggalak hormon lelaki yang akan bantu baiki dahulu sistem dalaman sebelum bertindak besarkan zakar lebih besar dari biasa. Dan beri tahan lama sehingga 1 jam tanpa henti.

Lepas dah climax, anda ada tenaga lagi untuk pertarungan sengit untuk 2nd round. Tak perlu berhenti. Kote keras macam besi walaupun dah pancut. Tenaga jadi membuak-buak.

+++++

Kesan Sampingan Phyto Prosolution for Him

++++

Bagi lelaki yang tak pernah makan atau minum sebarang ubatan tahan lama seperti catuaba dan double coconut, mahupun phyto prosolution, anda akan dapat menikmati sex yang hebat; 2 jam selepas pengambilan phyto.

Akan tetapi, esoknya atau selepas itu, anda akan merasai kesan sampingan iaitu badan rasa panas dan mulai demam. Ini adalah kerana herba-herba tadi bekerja didalam badan anda, menjadikan sistem pertahanan badan akan lumpuh sementara sebelum ia “fine tune” balik sistem dalam badan anda. Demam ini biasanya 1 ke 2 hari.

Ini berlaku jika anda tak pernah ambil sebarang produk ubat kuat yang mesti dimakan. Jika dah pernah ambil, masalah ini takkan berlaku. Anda mungkin akan alami sakit-sakit sendi sewaktu demam.

+++++

Cara Beli Phyto Prosolution For Him

+++++

Hanya Whatsapp/SMS “PHYTO” Ke 011-3333 3207

Harga Phyto Prosolution RM100

Sebiji akan beri tenaga extra (untuk tahan lama) selama 3 hari. Ada 10 biji, jadi ambil setiap 3 hari. 10 biji untuk sebulan.

Jika Beli Phyto Pada Promosi Semasa, anda akan dapat diskaun RM20 bagi belian dari Promosi Semasa.

Semak Promosi Phyto Prosolution Disini.

Double Coconut mempunyai fungsi, kegunaan, kesan sampingan dan kesan tahan lama yang sama seperti phyto prosolution.

Zakar menjadi keras seperti besi. Pokok double coconut ini hanya tumbuh di sebuah pulau di afrika. Tiada ditempat lain yang mempunyai pokok ini. Ianya mempunyai rupa seperti vagina wanita dan mempunyai tanduk berbentuk zakar lelaki. Sebab itu ianya dinamakan double coconut. Ianya digunakan untuk tahan lama dan meningkatkan keinginan seks anda.

+++++

Harga & Cara Makan Double Coconut

+++++

Harga Pada Kotak RM150. Ada 10 sachet. Cara makan, ambil 1 sachet, tuangkan serbuk double coconut. Kemam 20 saat sampai hancur dan minum banyak air masak.

Double Coconut Sachet

Dalam masa 2 jam, anda akan jadi lelaki idaman wanita.

Harga Kami Hanya RM140 Sekotak

Untuk Beli Sila Whatsapp/SMS “DC ke 011-3333 3207”

Double Coconut Malaysia

Catuaba Malaysia

Catuaba Nourishing Essence adalah yang pertama sekali muncul dalam pasaran dengan membawa konsep “tahan lama” untuk 3 hari. Ianya menjadi trend dan ikutan banyak ubat kuat.

Double coconut sendiri meniru konsep serbuk sachet yang di kemam. Ianya yang pertama. Muncul dalam tahun 2012, sehingga kini merupakan hot selling produk.

+++++

Harga Catuaba

+++++

Harga pada kotak RM150

Untuk beli sila Whatsapp/SMS “Catuaba” ke 011-3333 3207

Harga disini RM130 sahaja.

Apakah IKHTIAR MADU?

IKHTIAR MADU adalah  madu lebah hutan liar (Arpis dorsata ) yang diperolehi daripada hutan liar belantara Pahang Darul Makmur.  Lebah hutan ini membuat sarang di dahan pokok-pokok yang tinggi terutamanya pokok tualang untuk berlindung daripada musuh-musuhnya, yang terdiri daripada musang, beruang, burung dan manusia.

Pokok Tualang pula adalah sejenis pokok balak tertinggi yang banyak terdapat di hutan Semenanjung Malaysia terutama Pahang, Kedah, Perak, Kelantan dan Terangganu.  Oleh itu madu ini lebih dikenali sebagai nama madu tualang, untuk membezakannya dari jenis madu yang lain seperti madu biasa (dipinggiran kampong),  madu ternak dan sebagainya.

Justeru itu,  IKHTIAR MADU adalah madu tualang asli  (100%). Ianya di ambil dari hutan belantara, ditapis dan terus di botolkan sahaja tanpa mengalami proses pengilangan atau kimia bagi mengekalkan khasiat dan  keasliannya (tiada ditambah apa-apa bahan lain, tiada dicampur bahan pengawet, bahan pewarna, bahan perasa tiruan dan sebagainya).
IKHTIAR MADU juga telah dianalisis secara saintifik di MBH Food And Chemical Testing Laboratory (Report No. MIB/2010/66).

Kelebihan IKHTIAR MADU Berbanding Madu Lain

Lebah ini mengunjungi pelbagai jenis bunga tumbuhan-tumbuhan liar  (poliflora) di hutan belantara, maka ia dapat menghasilkan madu dengan banyaknya dan  mempunyai khasiat yang tinggi. Komposisi gizi, rasa, warna dan aromanya lebih kompleks dan unggul jika dibanding madu jenis lain yang bersumber dari satu jenis bunga tertentu sahaja (monoflora).

Madu Tualang diperakui oleh para penyelidik sebagai madu yang terbaik dan berkualiti  tinggi (dikategorikan madu Gred A). Kajian penyelidik UPM (1995), mendapati bahawa MADU TUALANG, adalah 5 kali ganda khasiatnya berbanding madu lebah biasa/ ternak sebab ia mengandungi LEBIH BANYAK debunga, mineral, vitamin, enzim dan tiada gula tambahan.

Menurut Prof H.A Schuette (Jab. Kimia, Uni. Wisconsin), madu yang berwarna lebih gelap dan kehitam-hitaman adalah lebih baik. Ini kerana kandungannya sangat kaya dengan zat kuprum, besi dan magnesium yang baik untuk kesihatan.

Madu tualang asli berjenama IKHTIAR MADU adalah menepati ciri-ciri tersebut itu. Tambahan pula, IKHTIAR MADU telah dibaca  dengan Ayat-ayat Al-Quran (Surah Pilihan, Ayat-ayat Syifa’ / Ruqyah), Selawat Nabi  dan  Doa Khusus,  InsyaAllah bagi menambahkan keberkatannya.

Disinilah yang membezakan IKHTIAR MADU dengan  jenama madu lain yang berada di pasaran. Sama-samalah kita berdoa kepada Ilahi agar mendapat  keberkesanan  yang positif dalam ikhtiar menjaga kesihatan  dan mencari penawar penyembuhan penyakit, dengan asbab IKHTIAR MADU.

+++++

Beli Ikhtiar Madu

+++++

RM130 Sebotol untuk 1 KG sahaja.

Whatsapp/SMS “MADU” ke 011-3333 3207

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila Whatsapp atau SMS “Kod Produk” ke 011-3333 3207 (Azham)

Jika anda, tiada sebarang pertanyaan anda boleh terus kepada belian produk kami dengan membuat bayaran ke akaun bank saya

Mohamad Azham Zanal

No Akaun Maybank 164472272394

Lepas buat bayaran, sila semak format “cara submit order” dibawah.

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp