Testimoni Bazooka USA Besarkan Zakar

Assalamualaikum & Hello.

Harini admin nak sentuh tentang cara besarkan zakar yang sungguh berkesan iaitu Bazooka dari USA. Admin telah mencuba sendiri keberkesanan bazooka. Sebelum ini admin pernah makan vimax canada mengikut teknik rahsia kami. Anda memang tak akan jumpa seller yang berkongsi tips dan cara memaksimumkan pembesaran zakar.

Jika aim anda untuk panjangkan zakar, kami ada caranya dan jika untuk besar gemukkan zakar juga kami mempunyai caranya. Dahulu sewaktu makan vimax, saya urut zakar setiap hari bermula selepas 3 minggu makan vimax. Pada masa ini, vimax telah bina isi dan padatkan zakar. Apabila zakar mulai berisi, kita suggest urut jelqing kedepan supaya proses pemanjangan berlaku.

Kelemahan teknik urutan setiap hari, ia akan menjadikan zakar lebih panjang tetapi lambat membesar. Apa yang terjadi “isi zakar” yang menjadi padat, dilurut ke depan supaya zakar memanjang. Saya ada makan vimax dan kemudiannya telah mendapat standard size orang melayu iaitu 5.5 inci dengan vimax. Namun setelah mencuba bathamate, pam zakar yang berasaskan air. Saya dapati saya telah terlebih pam dan zakar kembali mengecut lebih kecil dari sebelumnya.

Memang bengang bila kita dah dapat panjang yang diingini tiba-tiba terbantut. Jadi dari admin, jika anda makan vimax/bazooka, tak perlu lagi guna bathmate atau apa-apa pam zakar sebab dia mempunyai risiko tersendiri.

Saiz yang asalnya 5.5 inci dengan lebar 2 jari setelah makan vimax. Tapi sebab teruja dalam pam nampak besar, terlebih pam menjadikan panjang jadi 4.5 inci saja. Besar juga sudah nampak kurus sedikit.

+++++

Testimoni Bazooka USA

+++++

Kebetulan ada stok produk baru yang supplier cakap berkesan lebih cepat dari vimax. Tanyala apa. Bazooka USA jawabnya. Setelah diberi penerangan dan sebagainya, saya ambil 10 botol. Untuk dijual dan masa yang sama makan sendiri. Dan berikut adalah testimoni keberkesanan bazooka usa.

Bazooka diambil 2 biji sekali makan semasa perut kosong. Kemudian jika anda jenis tak sarapan pagi seperti admin, ini sangatlah mudah. Tapi kalau anda jenis ambil sarapan, sebaiknya 15 minit sebelum sarapan, boleh makan 2 biji bazooka.

Oh ye, Admin masih lagi gunakan Minyak Lintah Gunung Tok Ayah. Tujuannya nak buat teknik sama iaitu selepas 3 minggu baru nak urut. Kita urut hanya selepas zakar mulai membesar sepatutnya. Itu semasa makan vimax. Saya pun taktahulah, tapi semuanya ketentuan Allah Swt yang mana Dia ilhamkan saya untuk urut dahulu sebelum makan.

Saya urut zakar malam dan dibiar ke pagi baru basuh. Cara ini akan betulkan urat dan permudahkan herba bazooka membentuk isi didalam zakar. Kemudian saya mula makan bazooka selama 7 hari. Selama 7 hari ini admin dapati zakar lebih keras tetapi belum berlaku pembesaran. Admin urut sekali lagi dengan minyak lintah. Masuk hari ke 10, admin mula perasan zakar mulai membesar.

Admin tunggu hari ke 14 untuk mengurut lagi. Kemudian admin sambung makan bazooka seperti biasa. Sepanjang minggu ke 3 makan bazooka, admin sering teruja sebab rasanya macam setiap hari rupa zakar berubah lebih besar. Dari segi panjang tak nampak sangat. Hingga botol pertama habis dan 4x urut, saya dapati ada penambahan dari segi besar berlaku dengan mendadak.

Panjang sebelum 4.5 inci telah dapat sekitar 1.5cm atau setengah inci panjang. Besar saya biasa ukur guna jari. Dulu memang besar 2 jari. Kemudian angkara bathmate telah kecut dan pendekkan zakar saya. Memang jadi tak cukup 2 jari lepas pakai bathmate. Tapi lepas sebulan makan bazooka zakar dah gemuk balik lebih sikit dari 2 jari. 🙂

Ini testimoni bazooka saya setelah mencapai usia 1 botol. Kesimpulan yang saya dapat, urutan sangat penting kerana minyak lintah gunung tok ayah ada fungsi “Kejutkan Zakar” yang mana, jika zakar sukar nak membesar mungkin disebabkan urat pada tapak zakar bersimpul atau ada angin dan lemak. Jadi itu yang menyebabkan zakar lambat membesar.

Dengan minyak lintah, ianya akan bantu baiki urat bawah zakar (dari dubur ke telur) dan pelipat peha, bawah peha, bawah lutut. Ini adalah kawasan yang anda perlu urut selalu disamping membuat urutan jelqing pada zakar. Dan ianya sangat berkesan bagi mereka yang sukar mendapat result kerana anda tak perlu cuba-cuba dengan bazooka.

Formula

Urut setiap hari lepas 3 minggu untuk panjangkan zakar

Urut sekali setiap 7 hari untuk gemukkan zakar

Guna Bazooka & Minyak Lintah Gunung Tok Ayah

++++++

Berminat Beli Bazooka USA?

Whatsapp Bazooka Promo – ke 011-3333 3207

untuk beli pada harga promosi.

+++++

 

4 Comments

  1. Azizan September 23, 2016
    • armzanal September 28, 2016
  2. zulkifli December 23, 2016
    • armzanal December 28, 2016

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp