Update 2017 Dan Set Kesuburan Shaklee

Assalamualaikum wkt dan Salam Sejahtera.

Nama saya Azham, merupakan admin blog Vimax Malaysia ini. Sudah lama jika dilihat dari post terakhir yang di tulis didalam blog ini. Sehingga ada pelanggan, kerap kali bertanya

Masih Berniaga Ke?

Ya, kami masih berniaga dan terus berniaga. Dari itu maka update ini diharap dapat memberi penerangan tentang blog Beli Vimax Online ini.

Sept 2016 – Admin Berkahwin. Admin sebelum ini “virgin”hahaha.. maka admin azham telah menamatkan zaman bujang pada usia 34 tahun. Dapat seorang cikgu yang suka mengaji…

Sejak dari itu admin teramatlah sibuk kerana kami berpindah kesebuah rumah, hanya bawa kain baju dan kipas angin sahaja. Saya dan isteri pilih untuk hidup berdikari dan bermula dari Zero. Asalnya memang admin azham tinggal di Sentul, sama juga seperti yang tercatat dalam map blog ini. Akan tetapi admin telah berpindah ke bangi.

Jika pelanggan datang ke lokasi tersebut, minta whatsapp terlebih dahulu kerana anda tidak akan jumpa admin. Anda boleh hubungi “Partner” admin iaitu Tuan Ezlan di area Setapak/Danau Kota. Sebelah menyebelah sahaja dengan sentul. Dia akan servis anda.

Dec 2016 – Admin ada menulis blog update begitu juga pada awal 2017 ada update terbaru. Akan tetapi pada hujung januari 2017, berlaku “acara tahunan”. Seperti yang di ketahui, produk-produk vimax dan bazooka yang original pun tidak mempunyai kkm. Jadi setiap tahun, situasi yang admin hadapi, blog vimax kami akan di block oleh gov. Setiap tahun perkara ini berlaku, dan setiap tahunlah juga admin bukak blog baru dan cuba rank lagi. Perkara ini sangat sukar dilakukan, akan tetapi hasilnya sekarang admin azham dah mampu tersenyum sebab dah ada “Kelas Perniagaan Internet” sendiri.

Kerana mahir mengadakan blog, dan setiap tahun blog-blog ini akan rank dengan cukup unggul di google. Pendapatan apabila blog ini naik adalah 5 angka setiap bulan. Saya telah anggotai satu lagi business yang sangat baik dan syarikat tersebut memanggil admin azham untuk membantu ahli mereka belajar bina blog yang boleh rank di google.

Ada 8 hari lagi, sebelum course ini berlangsung. Jika anda berminat untuk sertai kelas belajar blog, ini peluang anda. Peluang untuk korek rahsia saya berblog dan hasilkan pendapatan. Ada dikalangan ejen kami join kelas blog ini kerana nak tahu rahsia saya hasilkan pendapatan besar.

Berbalik pada cerita kena block tadi, selepas sebulan. Admin telah backup dan delete semua kandungan blog. Backup itu boleh dijumpai di laman baru admin di “BesarkanZakar.Net

Kemudiannya dengan setting2 terdahulu yang admin lakukan pada blog ini. Telah membuka satu “lubang” supaya blog ini akan terus dapat online. Namun ada kekurangannya yang memang saya tak tahu nak fixed bagaimana.

Jika anda gunakan “line internet maxis” anda memang takkan dapat masuk laman ini kerana maxis mempunyai sistem yang lebih canggih kot. Jadi jika anda guna, celcom ke, digi, umobile, tune talk, insyallah no problem. Maxis saja problem tidak dapat akses laman ini. Namun laman saya seperti besarkan zakar telahpun bangun.

Besarkan Zakar Versi 3

Sebelum ini kita ada VIGP iaitu Vimax Intensive Growth Program versi 1 dan 2. Namun dalam versi 3 ini, ia lebih menarik lagi. Ia khas untuk yang dah cuba berbagai kaedah besarkan zakar, tetapi tidak berlaku kerana anda mungkin mengalami sindrom “PCOS” yang disebut sebagai kekurangan hormon lelaki. Masalah ini, bukan saja akibatkan zakar jadi kecil dan tidak membesar, tetapi ia juga berkaitan dengan masalah kesuburan.

Ini yang admin alami walaupun admin adalah “tokey produk lelaki“. Admin dulu sejak kecil gemuk dan mempunyai saiz zakar 2 inci sahaja apabila stim. Masa umur 31, admin mulai belajar agama dan belajar kawal nafsu makan. Akhirnya dari berat 136kg admin turun kepada 85kg sewaktu nikah pada sept 2016. Admin gunakan vimax dan minyak lintah dapat 3 inci. Total 5 inci kepanjangan dan besar sekitar 2 jari tebal.

Cerita Masa Bujang

Kemudiannya, admin cuba “bathmate” dan dapati bathmate tidak berkesan. Pada 1 bulan pam bathmate, admin dapat penambahan 2 inci lagi. Tetapi setelah sebulan berhenti, kepanjangan 2 inci tersebut hilang. Malah ia hilangkan seinci lagi hasil dari vimax.

Mula-mula 2 inci.

Makan vimax dan urut minyak lintah dapat 3 inci, jadi 5 inci.

Pam bathmate dapat 2 inci lagi jadi, 7 inci.

Lepas sebulan berhenti pam, hilang 3 inci jadi 4 inci saja.

Dalam hujung tahun 2015, keluar produk baru iaitu Bazooka USA. Stok ni kuat dan admin ambil 1 botol sahaja. Admin dapat balik setengah inci.

Menjadi 4.5 inci. Masa kahwin admin bawa zakar saiz 4.5 inci sahaja.

Semasa kahwin ini, admin hadapi masalah “isteri tak hamil-hamil“. Sebagai tokey penjual ubat kuat, memang tergugat rasanya bila orang bertanya. Dah ada isi ke? Isteri dah mengandung ke? Lagipun dia tahu pekerjaan admin tetapi admin “mandul ke“. Serasanya dah banyak persediaan dibuat. Takkan mandul aku ni.

Isteri pula cantik, takde masalah.

IGP 3 – Trigger Apa Masalah Admin

Ia bukan sama sekali produk ubat kuat. Walaupun lepas cuba set ini, admin dapati admin ada masalah PCOS. Dalam blog peribadi admin, admin ada ceritakan kegembiraan bergelar ayah. Jika berminat boleh semak Post “Situasi Sebelum Bergelar Ayah“.

Admin ambil dahulu satu produk yang bernama Vivix Shaklee, merupakan produk paling mahal syarikat ini. Biasa harga barang lain antara RM50 ke RM150. Ada beberapa mencecah RM200 dan vivix RM500. Sebotol ada 150ml jus resveratrol. Iaitu bahan terbaru dari kajian saintifik mendapati res-ve-rat-rol ini mempunyai bahan anti oksida yang tertinggi. 1000% lebih tinggi dari kandungan resveratrol yang terdapat dalam wine merah.

Untuk dapatkan extract resveratrol ini bukan melalui wine tetapi extract dari 4 jenis tumbuhan. Antaranya anggur muskat, lobak ungu, european elderberry dan japanese knotweed. Kesemua bahan ini mempunyai kandungan resveratrol dan polygonum yang berhasil untuk “trigger” masalah anda dan ubatinya.

Admin dapati, mata jadi sangat cerah dan boleh memandu malam. Tak silau lagi. Itu kesan 2 hari pertama makan sesudu jus ini setiap malam. Kesan baik yang dirasai adalah bertenaga seperti ambil vimax atau bazooka. Tetapi jika anda kurang minum air masa ambil vimax dan bazooka akan sebabkan sakit badan. Jus vivix tidak begitu. Ia bertindak keatas sel genetik dan bukan bersifat seperti herba yang wajib minum air masak banyak.

Dalam 2 minggu, semasa solat. Isteri tegur yang suara admin lebih jantan. Admin perasan yang misai dah kena cukur hari-hari. Keinginan untuk merokok hilang sama sekali. Dulu admin habiskan 20 batang rokok sehari. Kini masa di toilet saja admin hisap rokok. Sehari 1-3 batang rokok sahaja.

Ketiak pun bau best bini admin bilang. Dulu biasa je. Sekarang lebih manly. Selepas 3 minggu pula, zakar admin jadi lebih besar dan isteri perasan. Admin pun perasan, lantas letak minyak lintah pusaka. Dalam beberapa hari, zakar jadi lebih gemuk. Kepanjangan juga bertambah setengah inci.

Selain itu, telor admin jadi besar juga. Dulu makan vimax bagai-bagai zakar je yang besar. Telur tak besar. Maknanya air mani tak banyak. Admin akui memang air mani admin tak banyak. Dengan smoker kuat, memang menjadikan kualiti air mani tak berkualitilah.

Asalnya, admin disuruh ambil dalam 3 jenis supplimen dan isteri 5 jenis suppliment. Tapi isteri saya bukan jenis suka makan ubat. Jus ni tak masuk list tersebut kerana jus ni set mahal. Bestnya produk shaklee, dia ada set bajet dan set advanced. Jadi saya cuma ambil jus dan vitamin e yang memang bertujuan menambah kualiti dan jumlah air mani. Kalau anda banyak makan telur, insyaallah hasilkan air mani yang banyak kerana vitamin e yang terdapat didalam kuning telur tadi.

Akan tetapi vitamin e ni kandungannya seperti anda makan 13 biji telur sehari. Saya ambil 2 biji sehari, dalam 7 hari jumlah air mani sedikit lagi. Lantas saya ubah ke 4 biji sehari. Dalam minggu kedua, lepas ambil 4 biji barulah air mani bertambah sekali ganda banyak. Kalau sebiji vitamin e shaklee bersamaan makan 13 biji telur. Kalau 4 biji bersamaan 52 biji telur.

Memang sperma jadi banyak, putih awan, berbau seperti klorin dan kental lepas 2 minggu. Ini adalah ciri-ciri air mani yang sihat. Isteri hanya ambil bcomplex dengan asid folic dan jus vivix ini. Isteri sangat sukakan vivix kerana kerja sebagai cikgu tadika sangat memenatkan jaga budak-budak.

B Complex dan Acid Folic 1 tablet untuk 2 vitamin ini isteri makan 2 biji sehari. Bukan 5 jenis supplimen. Kerana jus vivix merupakan set advanced. Jika dalam saluran peranakan wanita ada masalah, ia akan atasi masalah tersebut. Telur wanita cuma keluar 1 sahaja sebulan. Dan masa ia matang antara hari ke 11 bermula haid hingga ke hari ke 16..

Katakan isteri anda datang bulan pada 1hb, dan bersih pada 7hb. Ini situasi isteri admin. Kiraan waktu subur isteri anda/admin adalah pada hari ke 11 dari mula haid, bukan pada hari ke 8 dari mula suci. Dan bersama 2-3 kali seminggu meningkatkan sebanyak 87% peluang untuk hamil. Bermakna bukan hari-hari perlu main kerana air mani pun perlukan masa untuk matang.

Asid folid akan menambah jumlah “cecair subur“. Cecair inilah yang membantu proses kehamilan berlaku. Biasanya sperma cuma dapat hidup 2-3 hari sahaja didalam saluran peranakan wanita. Tetapi apabila cecair ini ada banyak, sperma boleh hidup sehingga 5 hari didalam saluran tersebut dan meningkatkan peluang hamil.

Wahh.. macam doktor rasanya.Tapi itulah cerita sebenar, kehidupan admin bertukar banyak sejak kahwin. Semasa admin tarik semula content blog lama, dari blog backup. Ada beberapa pos yang admin delete kerana sudah tidak relevan dengan keadaan semasa.

Semasa menulis tentang perkara ini, isteri admin sudah 2 bulan hamil menggunakan set kesuburan shaklee. Dan admin sangat berpuas hati.

Selama ni, orang hanya pandang wanita saja sebagai punca utama tidak subur. Hasil carian admin di google tools. Carian “waktu subur lelaki” cuma ada 880 carian sebulan berbanding carian “waktu subur wanita” sebanyak 3600 carian sebulan. Menampakkan suami kerap menyalahkan isteri sebagai tidak subur. Hal ini ternyata memberi jawapan sebenar, kerana HANYA lelaki yang berani lakukan ujian kesuburan, barulah dikatakan “REAL MAN” jika tiada masalah. Tetapi tuduhan membuta tuli sememangnya takkan berkesan takkan beri pendamaian didalam rumah tangga.

Admin Cari Punca Pada Diri Sendiri Dulu, Tak Mahu Membuat Tuduhan Yang Bisa Meruntun Jiwa! Ini Bermakna, Saya Kena Akui Dulu Masalahnya Mungkin Berpunca Dari Diri Sendiri. Dengan Mengakui Saya Masih Menjadi Puncanya, Barulah Saya TETAP MENCARI JALAN Keluar.

Biasanya Isteri Saja Yang Berusaha. Tapi Suami Tidak Bila Mereka Rasa Bukan Diri Sendiri Yang Menjadi Punca.

Kita boleh cakap, ayah aku smoker, adik berdik aku smoker. Tapi mereka masih subur. Aku smoker takkan tak subur. Genetik-ly kalau mereka sihat subur. Aku pun subur.

Memang benar, tetapi banyak lagi faktor yang mengurangkan kesuburan seseorang lelaki. Dan gaya hidup, faktor umur memainkan peranan utama. Bukan sebab genetik lagi.

Ujian Kesuburan Kosnya Tinggi

Dengan buat ujian kesuburan, pasti perkara ini dapat diketahui. Kalaupun harganya tinggi, tetapi faktor “malu” lebih meninggi dalam diri setiap lelaki. Tapi JUS VIVIX beritahu anda masalahnya apa dan terus ubatinya.

Jika anda benar-benar mahukan penyelesaian segera Jom Semak Set Kesuburan Shaklee

Leave a Reply