Promosi Vimax Canada Original Izon

Assalamuaaikum,

Pada yang berminat untuk membeli vimax sahaja dan bukan VIG Program disini anda boleh pilih untuk beli vimax sahaja. Harga vimax didalam shop kita adalah RM280 sebotol.

Berikut Adalah Promosi Vimax Canada

Jika buat belian 3 botol keatas, anda boleh dapat diskaun RM30 bagi setiap botol. Katakan anda beli 3 botol, dalam shopping chart akan tulis jumlah yang perlu dibayar adalah RM840. Masukkan kupon kod “OFF3” untuk dapat diskaun RM90. Jumlah yang perlu dibayar adalah RM750 seperti didalam video dibawah.

Kalau beli 4 botol keatas, anda gunakan kupon yang sama jadi sistem akan beri penjimatan RM30 bagi setiap botol vimax. Harga setiap botol akan menjadi RM250.

+++++

Promosi Vimax – Selain beri diskaun, dalam promosi vimax ini kami akan beri freegift. Dan bergantung juga pada promosi-promosi tertentu, kadang-kala anda boleh dapat harga yang lebih murah.

Freegift bagi setiap belian akan terima Minyak Lintah Sensaoil 1 Botol secara PERCUMA bernilai RM40. Pada admin jangan tengok pada harganya, kerana kalau anda beli 3 botol sekaligus, anda masih akan terima 1 botol percuma. TETAPI lihat pada fungsinya. Admin sendiri telah gunakan minyak lintah tapa, sensaoil, tok ayah dan BDS yang paling mahal. Di dalam experiment ini, admin memang mendapat hasil dari penggunaan semua jenis minyak lintah yang ada dalam pasaran.

TETAPI sungguh sukar dipercayai bahawa minyak lintah sensaoil yang berharga cuma RM40 adalah yang paling berkesan. Maksudnya dari segi kecepatan zakar anda membesar. Semasa admin gunakan minyak lintah sensaoil untuk pertama kali, semasa itu admin makan vimax selama 3 minggu; pembesaran dan pemanjangan zakar memang berlaku. Penambahan dalam 3 minggu makan vimax adalah 5mm panjang bertambah.

Sehingga member lain yang pernah makan vimax beri tips supaya urut dengan minyak lintah selepas 2-3 minggu makan vimax. Sebabnya kalau makan vimax 2 -3 minggu dan anda tak perasan sebarang pembesaran berlaku (memang terjadi), ini maknanya ZAKAR ANDA PERLU DIKEJUTKAN.

Kenapa Perlu KEJUTKAN ZAKAR?

Ada Banyak Sebab Kenapa Zakar Tak Berubah

1. Anda suka pakai spender/seluar ketat – ini menjadikan zakar tak dapat bernafas dan walaupun vimax telah tambah “isi” dalam zakar, tetapi proses pembesaran akan terbantut.

2. Anda kerap seks atau beronani/melancap – ini juga membantutkan proses pembesaran zakar.

3. Anda tak makan vimax ikut masa –  iaitu 30 minit selepas sarapan pagi yang dicadangkan. Just fikir, kalau anda demam yang agak panas. Doktor kata makan ubat 4x sehari. Tapi anda sempat makan pagi dan tengah hari saja. Kemudian malam anda demam balik, kenapa? sebab tak ikut time.

Oke, dalam experiment admin sewaktu makan vimax 3 minggu, zakar admin dah panjang dalam 5mm. Kemudian admin mulakan urut dengan minyak lintah. Dan admin telah jumpa video cara besarkan zakar dengan teknik urutan jelqing. Hasilnya admin telah memperolehi 17mm penambahan dalam masa 1 minggu urut dengan minyak lintah ni.

+++++

Sekarang Anda Nak Buat Belian Vimax Apakah Langkah Yang Perlu Diikuti

+++++

1. Whatsapp Saya – 011 3333 3207 untuk tanya offer terbaru

Gunakan FORMAT Berikut “Promosi Vimax – Nama Anda – Lokasi”

2. Tanya Soalan Anda – Jika anda ada 100 soalan, saya akan sedaya upaya bantu hilangkan kekusutan anda. Apa yang penting, anda faham dengan produk yang ingin dibeli.

3. Buat Bayaran Bila Dah Faham

4. Claim Freegift – 8 Video  Cara Urut Zakar seperti gambar dibawah.

video-cara-urut-zakar

Kami akan hantarkan dalam tempoh 3 hari bekerja (pos laju). Selepas item anda dihantar, saya akan sendkan tracking kod anda seperti gambar.

20150810001037

Baiklah anda telah pun faham terdapat 2 cara belian vimax didalam laman web ini. Anda boleh whatsapp ke 011-3333 3207 untuk membeli atau jika anda yakin nak beli vimax terus melalui laman web ini juga boleh maju terus ke Produk Page Vimax. Sekian dulu update tentang promosi vimax. Jumpa lagi.

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp