Promosi Vimax Malaysia 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Orang basuh bas setengah jam je, dia mandi tak siap-siap lagi. Orang laki pulak biasa sekejap je mandi. Allah ciptakan cantik dua-duanya. Dia tak buat dua-dua lembab.. mesti DENGAR video ni sambil baca info dalam blog Vimax Malaysia ni.. semoga dapat manfaat..

(Lawak Santai) Apabila Orang Perempuan Berhias – Ustaz Azhar Idrus

 

+++++

Promosi Vimax Canada 2015 Berakhir

+++++

Pertama sekali kami telah tutup promosi Isnin, Khamis & Jumaat. Dalam promosi tersebut, kami telah jual lebih 500 botol vimax dalam promosi itu sahaja. Tidak termasuk belian pada hari-hari tiada promosi. Jadi jumlahnya adalah lebih besar. Malah pada kemasukan stok yang lepas 600 botol habis dalam masa 4 hari cuti (24 dec – 27 dec) yang lepas. Permintaan melebihi supply menyebabkan ada 200 botol dah di preorder untuk hari ini 31 dec, menjadikan total pre-order adalah 1650 botol setakat ini.

Jika anda berminat untuk membeli vimax canada yang original, atau menjadi pengedar vimax ini adalah peluang menghasilkan pendapatan lumayan. Anda boleh semak update untuk pre-order vimax atau jadi dealer vimax mengikut apa yang ingin dicapai.

+++++

Promosi Terbaru Blog Vimax Malaysia Bagi Tahun 2016

+++++

Baik, bila promosi tahun 2015 berakhir, pastinya ada lagi promosi yang lebih baik. Untuk pengetahuan anda, stok vimax akan masuk sekitar 8 Januari 2016 (jumaat). Dan promosi baru telah bermula hari ini. Offer ini hanya berlangsung di WHATSAPP jadi untuk beli mesti whatsapp pada satu-satunya no contact didalam laman ini iaitu 011-3333 3207. Bagi pengguna mobile, hanya “touch” no telefon ini dan ia akan terpapar pada “dailpad” telefon anda. Save Azham Izon/Bazooka untuk membeli.

Azham Izon/Bazooka : 011-3333 3207

Jika tiada stok, anda boleh terus preorder kerana sesetengah orang biasanya perlu memperuntukkan bajet dalam cubaan membesarkan zakar mereka. Saya akui yang ramai yang “takut terbelanja bajet beli vimax/bazooka”, jadi anda boleh lepas tangan kerana saya akan “secure-kan order” anda. Jadi bila stok vimax masuk, BAHAGIAN anda memang dah ada 😉 .

+++++

Promosi Beli 3 Percuma 1

+++++

Kebiasaannya, jika anda makan vimax atau bazooka, sekurang-kurangnya 3 botol diperlukan. Oleh sebab itu kami nak beri anda promosi seperti berikut. Dengan buat belian 3 botol, anda akan terima 1 botol vimax atau bazooka secara percuma. Ianya bukanlah, anda ambil vimax dan free bazooka tetapi kalau ambil vimax tentunya free vimax.

Harga 1 Botol Vimax/Bazooka RM280

Bagi 3 Botol Vimax/Bazooka harganya adalah RM7xx (wasap untuk detail).

HADIAH PERCUMA 1 Botol Vimax/Bazooka bernilai RM280.

+++++

Cara Beli Dengan Promosi Ini

+++++

Untuk beli, adalah dengan Whatsapp Azham Blog Vimax Malaysia di 011-3333 3207. Anda juga boleh bertanya apa-apa soalan tentang bagaimana vimax/bazooka berfungsi, apakah cara tindakan keduanya dalam membesarkan zakar. Pendek kata, apa saja soalan atau perkara yang anda belum faham kaedah besarkan dan panjangkan zakar, anda boleh tanya saya. Namun pada permulaan komunikasi, sila GUNAKAN KUPON

VIMAX 4 in 1” atau “BAZOOKA 4 in 1

Whatsapp Azham di 011-3333 3207

Melalui cara ini, saya akan tahu anda berminat dengan produk yang mana dan DENGAN GUNA KUPON INI. ANDA AKAN TERIMA 2 LAGI FREEGIFT YANG KAMI SUGGEST DALAM MEMAKSIMAKAN PROSES PEMBESARAN ZAKAR TANPA KOS TAMBAHAN.

Apakah Freegift tersebut? Nak tahu kenala whatsapp! 🙂

Apa yang saya boleh kata 2 freegift tersebut bernilai RM180 wajib untuk anda ambil kerana kami disini cuba membantu anda mendapat saiz idaman tanpa kos tambahan. Biasanya dilaman lain, jika anda nak gabungkan beberapa produk pembesarkan zakar sekaligus, seller lain akan mengenakan harga sebenar bagi 2 produk ini kerana ianya adalah produk yang memang benar-benar bermutu dan memang akan membantu anda hasilkan zakar yang gemuk, padat dan panjang dalam masa 4 bulan ini. Kami boleh jamin melalui penggabungan vimax atau bazooka dengan kedua-dua produk ini, anda boleh mendapat 1cm ke 1.5cm setiap bulan.

Baik, sekian dulu update dari Blog Vimax Malaysia, kami tak mahu bazirkan masa anda. Anda dah tahu “masalah anda boleh diselesaikan“, jadi hanya perlu whatsapp kami seperti diatas, untuk mendapatkan Vimax atau Bazooka sekarang.

+++++

UPDATE: Promosi Ini Telah Berakhir. Sila Semak Promosi Vimax 2017

 

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp