Cara Besarkan Zakar Dengan Urutan Jelqing

Berminat ketahui cara besarkan zakar? Jom ikuti video teknik urutan jelqing yang akan bantu besar dan panjangkan batang zakar dengan berkesan.  Beberapa tips cara besarkan zakar yang boleh anda praktik untuk kebahagiaan rumah tangga. Hanya di Blog Vimax Malaysia

Video Cara Urut Zakar Dengan Minyak Lintah Gunung Tok Ayah

 

Anda tak semestinya menggunakan minyak lintah, anda boleh gunakan sabun atau minyak masak. Namun hasil yang diterima adalah berbeza. Dah tentulah dengan minyak lintah, hasilnya adalah lebih baik. Kerana minyak lintah mengandungi sebatian lintah yang mampu menjadikan zakar sentiasa kembang semasa diurut.

Fungsi minyak lintah itu sendiri bertindak masuk kelapisan kulit zakar dan ianya akan kembangkan urat-urat yang sangat halus pada zakar. Jika didalam Vimax Intensive Grow anda mempunyai kelebihan lain iaitu penjagaan zakar dari luar dan dalam bagi memastikan kesihatan zakar dari segi rupa yang dapat dibanggakan dan tentulah mampu bertahan lama.

Sedikit Ringkasan Tentang VIGP

1. Vimax Bagi Isi Zakar Menjadi Padat

2. Alpha Capsule Bantu Tahan Lama Dan Gemukkan Zakar “Lebih Dari Biasa” Waktu Bersama

3. Minyak Lintah Bantu Kembangkan Urat Halus Dan Isi Zakar Yang Telah Dibina Vimax

4. Ini menjadikan proses pembesaran zakar berlaku secara “intensive”, kita bantu anda besarkan dan panjangkan zakar DARI SEGALA SUDUT supaya anda dapat hasil yang CEPAT, SELAMAT & BERKESAN.

Baiklah, tanpa buang masa, berikut adalah cara urut zakar yang akan bantu anda besarkan dan panjangkan zakar dengan berkesan.

Sebelum memulakan adalah WAJIB anda ketahui waktu yang TERBAIK untuk urut zakar adalah sebelum tidur. Namun anda perlu mandi “warm water” dahulu kerana cara ini dapat MENINGKATKAN PENGALIRAN DARAH KE ZAKAR.

Mandi selama 15 minit air panas suam. Jika anda tiada hot shower, anda boleh dapatkan TUALA DIRENDAM AIR PANAS. Perah airnya dan tuam pada Zakar, Pelipat Peha, Celah Kangkang, Kawasan Ari-Ari. Cara ini juga berkesan untuk menjadikan pengaliran darah lebih banyak pada kawasan zakar.

Cara Besarkan Zakar

Dalam Video ini, adalah ditunjukkan cara urutan menarik kedepan semasa zakar sedang 20% hingga 100% keras.

1. Sapu minyak lintah ke zakar termasuk pelipat peha, celah kangkang dan ari-ari. Pastikan pangkal zakar juga turut disapu.

ok-grip

2. OK GRIP Seperti Gambar diatas, grip sehingga sedikit ketat.

3. Jari tangan sebelah lagi, lurutkan kulit zakar ke pangkal supaya semasa anda tarik kedepan, ianya tidak ikut sekali.

4. Ok Grip dari pangkal zakar, tarik ke atas sehingga sampai ke takuk kepala zakar sahaja.

Cara ini menjadikan zakar dipenuhi darah. Yang mana bila zakar mengembang, bermakna darah memenuhi zakar. Bila kita lakukan seperti ini berulang kali, anda akan dapat rasa darah memasuki saluran urat yang halus. Anda akan rasa sedikit macam “merekah” pada permukaan zakar

Ini adalah proses biasa bila minyak telah mengembangkan urat saraf yang baru itu, tangan anda akan diguna untuk mengurut supaya darah dapat memasuki urat yang halus.

Hasilnya, anda akan lihat perubahan saiz yang serta merta dalam 7 hari berturut-turut urut zakar.

Sebulan anda urut dengan minyak lintah sahaja, anda boleh dapat panjangkan sekitar 5mm-10mm sahaja. Begitu juga dengan Vimax. Bila kami gabungkan kedua-duanya anda boleh dapat 1 inci (25mm) dalam sebulan. Dari situlah Vimax Intensive Grow Tercipta untuk memberikan anda hasil yang cepat, berkesan dan selamat.

Didalam web ini, kami ada menjual minyak lintah sahaja dan lain-lain minyak atau gel yang digunakan untuk besarkan zakar atau bantu tahan lama. Whatsapp/SMS “ML” ke 011-3333 3207 untuk membeli.

+++++

8 Video disebelah merupakan bonus belian vimax dan minyak lintah atau apa-apa pun produk kami. Urutan jelqing ini sangat membantu dalam memanjangkan dan melebarkan tisu zakar yang telah dibina vimax.

Vimax akan beri 5mm ke 10mm sebulan/sebotol. Akan tetapi ramai pelanggan telah mencuba sendiri kaedah yang diajarkan admin didalam blog ini. Kerana admin sendiri makan vimax dan urut dengan minyak lintah.

Hasilnya zakar jadi lebih gemuk dan panjang! Lebih 400 orang yang telah mencuba kaedah kami sangat berpuas hati mendapat saiz zakar idaman mereka. Mereka biasa mendapat 15mm hingga 25mm penambahan apabila makan vimax selama 3 minggu terlebih dahulu, dan kemudiannya pada minggu ke4, mereka makan vimax sambil urut zakar dengan kaedah diatas.

Diatas merupakan promosi harian kami. Target hari-hari berikut untuk beli vimax pada harga lebih murah. Kami di blog vimax malaysia, sentiasa cuba membantu anda supaya dapat membeli vimax pada harga yang lebih murah.

Whatsapp/SMS untuk beli vimax 011-3333 3207

Semak Produk Kami Disini!

Anda dah pun ketahui cara besarkan zakar yang berkesan. Ianya boleh dilakukan sendiri dan seelok-eloknya dibiarkan ke pagi barulah dibasuh.

No Responses

  1. Amin January 8, 2017
  2. Huai khup January 25, 2017
    • Cara Besarkan Zakar May 16, 2017

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp