Update Vimax Canada Di Malaysia Dec 2015

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bini payah dengar cakap…bukan bini mu sorang(lawak) – Ustaz Azhar Idrus
Sambil baca dengar ceramah ni.. 🙂 Tips Suami Isteri.

Harini admin nak beri update tentang perubahan terbaru pada vimax canada. Jika anda masih belum tahu, vimax canada telah bertukar wajah kerana masalah produk tiruan yang semakin berleluasa. Apatah lagi, dengan vimax tiruan (vimax lot 9972) yang sentiasa follow perkembangan vimax original yang diedarkan oleh Vimaxgroup USA.

Antara perubahan terbaru pada vimax original adalah warna kapsul brown dah ditukar ke warna putih kekuningan kerana vimax lot 9972 yang merupakan vimax tiruan telah menukar kapsul dari warna kuning ke brown. Jadi vimax tukar balik ke warna putih kekuningan. Vimax mempunyai RnD yang membuat kajian tentang keberkesanan vimax sebelum mereka menukar kandungan kapsul mereka. Tetapi produk tiruan yang biasanya mengandungi DADAH STERIOD menjadikan zakar cepat besar tetapi dengan KESAN SAMPINGAN YANG TERUK.

Terbaru, Vimax 9972 akibatkan masalah buah pinggang rosak. Iaitu salah satu organ terpenting dalam badan yang bakal menyebabkan masalah kemandulan kepada lelaki yang mengambilnya. Buah pinggang juga memproses air dan bahan buangan badan untuk disalurkan ke zakar bagi tujuan pembuangan melalui air kencing. Bila buah pinggang rosak, komplikasi dari kerosakkan itu menjadikan air bertakung didalam badan dan zakar tak boleh kencing. Air seterusnya memasuki dalam darah, jantung, menyebabkan kaki bengkak, di ikuti paru-paru berair lagi berkuman dan innalillah. Jika anda tidak mahu tertipu dengan pengguna produk tiruan, pastikan anda simpan no telefon saya. Lagi detail penuh semak Cara Kenal Pasti Vimax Original Dan Tiruan

Azham Vimax/Bazooka – 011-3333 3207 (touch pada nombor ini bagi mobile user)

Vimax Group ni adalah PENGEDAR bagi vimax canada diseluruh dunia. Jika anda ada modal lebih, boleh import vimax ke Malaysia ;). Min order dalam 10,000 botol untuk dapat harga yang lebih murah seperti kami tawarkan dalam laman web ini. Ya kami antara Player dalam industri Vimax dan Bazooka di Malaysia. Dan peluang perniagaan tentang vimax dan bazooka boleh semak pada POS INI – Pengedar Vimax

 


Update Jun Vimax Canada Izon 2016

Stok Vimax Canada Telahpun Kembali Dan Belian Boleh Dibuat Seperti Biasa.

Anda Boleh Hubungi 011-33333207 Azham (touch pada no tel sekali untuk save no)

Untuk COD Dalam KL, PJ & Cheras.

Waktu Cod Vimax & Bazooka Sahaja

  • Seluruh KL 10am – 5pm
  • Petaling Jaya, Damansara, Bandar Utama, Taman Tun (TTDI) dan Sunway 10am – 3pm (lepas waktu ini kita cod keesokan hari)
  • Seluruh KL & Cheras Jam 10 pagi – 10 mlm

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp