Produk Vimax Intensive Grow Program

 

Dalam bahagian ini saya akan memperkenalkan anda dengan beberapa produk yang digunakan khas untuk mempercepatkan pembesaran zakar. Kelebihan sistem kami di vimax intensive grow program adalah bagi membolehkan anda mencapai saiz yang diidamkan dengan CEPAT, tetapi SELAMAT DAN BERKESAN.

Paling PENTING #Hasil Yang Di Terima Adalah Berkekalan.

Minyak Lintah Sensaoil & Video Cara Urut Jelqing

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, salah satu program yang telah berjaya membantu ramai lelaki malaysia sebelum ini adalah dengan penggabungan minyak lintah sensaoil dan vimax canada.

Minyak lintah, bertindak seperti lintah yang boleh mengembangkan badannya tanpa tercedera. Ianya adalah dari sejenis bahan kimia yang dinamakan “hirudin” yang hanya terdapat pada lintah. Hirudin ini di extrak dengan memasak dengan minyak zaitun dan lintah sehingga pati dan extrak lintah ini dapat dikeluarkan. Minyak ini tadi seterusnya di tapis dan melalui proses amalan pengilangan yang ketat dan bersih di kilang bertaraf GMP di Malaysia. Mempunyai kkm dan selamat digunakan.

Minyak lintah sensaoil adalah yang terbaik dan termurah dalam pasaran, telah lebih 20 tahun jenama ini dan sentiasa mendapat permintaan kerana keberkesananya.

Minyak lintah sensaoil berfungsi dengan menyerap pada permukaan kulit zakar. Anda perlukan sekitar 5-10 titisan minyak untuk mengurut bergantung pada saiz zakar.

Ya Anda Perlu Urut Zakar Bagi Membolehkan Zakar Menjadi Cepat Panjang Dan Besar

Kami ada sediakan 8 video cara urut zakar dengan teknik Jelqing yang sudah terkenal ratusan tahun oleh arab sudan. Terbukti dapat membesarkan dan memanjangkan zakar dengan berkesan.

ANDA BOLEH DAPATKAN 2 VIDEO CARA GEMUKKAN ZAKAR DAN CARA PANJANGKAN ZAKAR SECARA PERCUMA.

Ya, 2 dari video diatas, anda boleh dapatkannya secara percuma hanya dengan download apps tips penjagaan zakar kami di google playstore. Link download boleh didapati dibawah page ini.

M-Prolabs Alpha Capsule - Khasiat Herba Nusantara

Seterusnya kita akan masuk kepada sebuah produk baru tetapi dahulunya ianya di kenali sebagai “Testosterone Booster”. Mengikut kata owner produk semasa proses submit produk ini, itulah namanya, namun di pihak KKM, mereka tidak membenarkan penggunaan nama sedemikian sehingga ianya di tukar kepada ALPHA CAPSULE MPROLABS.

Ianya mula memasuki pasaran sebagai produk yang mampu memberi tenaga tambahan bagi mereka yang sering workout di gym, tetapi para penggunanya menggunakannya sebagai produk untuk tahan lama dan membantu meningkatkan prestasi diranjang secara ketara. Kandungan alpha capsule mprolabs ini adalah tongkat ali, ubi jaga dan buah tunjuk langit.

Ini memang tumbuhan herba yang memang tidak asing lagi bagi kita penduduk malaysia. Kata owner produk, ianya meningkatkan energy atau tenaga kelelakian sehingga 400%. Kalau anda harapkan produk yang makan sebiji tahan 3 hari, alpha capsule bukanlah produk sebegitu yang memberi hasil yang cepat kerana dos yang paling tinggi diberikan.

Alpha capsule bertindak dengan membaiki dahulu masalah kelelakian anda secara dalaman. Membersihkan toksin dan membantu organ dalaman untuk menghasilkan hormon kelelakian yang tulen dan dapat digunakan badan.

Hasilnya, anda akan tampil sebagai lelaki macho dan berkeyakinan tinggi dihadapan wanita kerana ejen penggalak hormon lelaki anda telah diaktifkan.

Kata ownernya lagi untuk lelaki yang memang tidak pernah makan sebarang produk kelelakian atau kurang meminum air, mereka boleh mendapat hasil pada tahap 100% terbaik selepas 3 hari hingga 2 minggu memakan 2 biji sehari alpha capsule.

Pengalaman admin semasa pertama kali beli produk ini adalah selepas pulang kerja, saya makan sebiji. Kerana sudah petang. Bimbang kerana kandungan tongkat ali akan memberi tenaga berlebihan. Andaian saya ternyata benar, saya tidak dapat tidur semalaman sehingga ke subuh. Mata jadi segar bugar, tetapi itu bukanlah masalah kerana admin bekerja dari rumah sahaja.

Admin dapat rasakan walaupun dah 22 jam berjaga, zakar jika terangsang biasanya tidak dapat tegang sepenuhnya kerana badan penat. Berlainan waktu ambil alpha capsule ini, dalam keadaan begitu zakar keras macam besi.

Itu baru sebiji dan sehari ambil alpha capsule, dalam bahagian testimoni admin akan kongsikan hasil menggunakan ketiga-tiga produk ini nanti.

M-Prolabs Alpha Capsule Mempunyai Pengesahan Berikut..

pass

Vimax Canada Original

Vimax Canada Original Dan Formula VIGP Kami

Vimax berfungsi membina tisu didalam zakar, mengembangkan urat supaya proses pembesaran terjadi. Kebiasaannya vimax akan mulai bertindak membesarkan zakar selepas 4 minggu (sebulan) pengambilan vimax. Namun kami mempunyai cara yang lebih baik dengan mempercepatkannya kepada 2 minggu.

Caranya anda mesti berpantang dari sebarang aktiviti seksual mahupun sekadar beronani (melancap). Maknanya untuk 2 minggu pertama anda makan vimax dan alpha capsule anda tidak boleh langgar pantang tersebut.

Dalam proses ini, anda akan mulai lihat zakar anda lebih besar seawal 7 hari pertama lagi. Bagi golongan suami, hal ini mungkin mengganggu kerana terpaksa berpuasa. Namun untuk membahagiakan isteri tersayang, anda wajib lakukan. Kalau dah tak tahan, admin beri kebenaran untuk adakan sex sekali dalam seminggu untuk 4 minggu pertama. Kerana aktiviti sex mengganggu pembesaran zakar anda.

Seterusnya, pada hari ke 7 anda makan vimax canada original bersama alpha capsule, kita akan mulakan rutin yang baru pula. Rutin ini perlu dilakukan selama 40 hari berturut-turut supaya anda benar-benar mendapat hasil yang diidamkan dengan usaha dari tangan anda sendiri.

Anda perlu mengurut zakar anda pula dengan minyak lintah sensaoil yang dibekalkan secara percuma. Berserta 8 video cara urutan (follow 2-3 video pun dah cukup), yang akan bantu panjang dan gemukkan zakar anda. Vimax berfungsi membina tisu baru dalam zakar. Menjadikannya lebih kenyal dan banyak isi. Ianya telah sedia dikejutkan dengan “ejen pengembang” yang ada dalam minyak lintah sensaoil.

Dengan membuat urutan jelqing tarik kedepan, akan bantu memanjangkannya, dengan melipat zakar waktu 20% tegang bantu menggemukkan zakar. Alpha capsule yang dimakan bersama vimax canada original membantu mengadakan kimia-kimia tertentu yang dihasilkan secara semula jadi dalam badan supaya proses pengembangan dan pembesaran zakar berlaku. Ianya juga bertindak merawat masalah kencing manis dan darah tinggi supaya kembali normal. Banyak lagi kebaikan tongkat ali, ubi jaga dan buah tunjuk langit yang berfungsi sebagai mencerdaskan badan, menghilangkan keletihan dan menyah toksik dalam badan.

Ini masanya minyak sensaoil memainkan peranannya. Dengan isi yang telah ada dalam zakar anda, minyak lintah akan menyerap kedalam kulit zakar, membantu mengembang dan memanjangkan urat saraf zakar dengan lebih cepat. Jika anda on bajet dan mahu order minyak lintah sahaja pun boleh, tetapi hasilnya tidak seperti anda urut dan makan bersama vimax canada original.

Tujuan admin menggabungkan beberapa produk supaya semua fungsi yang mempunyai persamaan iaitu membesar dan memanjangkan zakar dari setiap produk dapat digunakan serentak dan anda semua mendapat kepuasan dari penggunaannya.

Sebagai contoh jika zakar anda 3 inci (7.5cm), dan anda nak dapatkan 6 inci panjang. Jadi anda perlukan lagi 3 inci. Dengan vimax sahaja anda boleh dapat 1cm panjang sebulan. Jika nak tambah lagi 7.5 cm, anda perlu beli 7-8 botol vimax yang menelan kos rm2000. Lepas 4 bulan, anda akan rasa seperti anda ada penyakit kanser kerana kena makan ubat setiap hari.

Jika dengan penggabungan yang saya tunjukkan ini, dalam sebulan, anda boleh dapatkan sehingga 1 inci (2.5cm). Iaitu dengan mengambil kebaikan vimax canada, alpha capsul dan minyak lintah serentak.

Dalam masa 3 bulan dengan modal separuh sahaja, apa yang penting ianya mestilah BERKESAN, CEPAT & SELAMAT.

Testimoni Pengguna Vimax Intensive Grow Program

Anda telah pun mengetahui kelebihan menggabungkan kesemua produk ini supaya ianya menjadi cepat dan selamat didalam masa yang singkat.

Ini masanya anda mengetahui keberkesanan vimax canada dengan baca testimoni pengguna vimax canada dalam Vimax Intensive Grow Program

Testimoni Vimax Canada

Ikuti cerita admin yang juga makan dan amalkan kesemua perkara diatas. Ikuti juga testimoni vimax canada oleh peserta kami yang lain.

Klik Testimoni Vimax Canada

testimoni-vimax-ori

Leave a Reply

"Touch" Untuk Whatsapp